Sport

Komentari 11

Milas: Nadam se da vas nisam osramotio, samo to mi je bitno

Milas: Nadam se da vas nisam osramotio, samo to mi je bitno

Mogu samo reći da sam dao sve od sebe, a jedan udarac nažalost je dovoljan u boksu. Dvije godine bez meča, Yoka prvi protivnik, takve prilike ne pružaju se svaki dan u životu, napisao je Milas na Instagramu

Tony Yoka (29, 11-0) nokautirao je Petra Milasa (26, 15-1) na isteku 7. runde na centralnom stadionu Roland Garrosa i upisao 11 pobjedu u jednako toliko profesionalnih mečeva i nastavio put ka vrhu.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Petra Milasa

Milas se dobro držao, ravnopravno, ali Yokini su udarci, iako rjeđi, bili tvrđi i konkretniji, pa je do tog trenutka tek jedna runda otišla na stranu našeg boksača.

- Krenulo je kako smo zamislili. U toj 7. rundi ga je pogodio i to je to. Yoka je jako dobar borac, a nakon dvije godine ići na ovakav meč možda i nije bilo najpametnije - rekao je Milasov trener Ivan Duvančić nakon meča za RTL.

Tony Yoka v Petar Milas

Milas je završio u bolnici, ali javio se navijačima putem Instagrama. Srećom, sve je u redu.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANE BORBE VASE I CROATE: 

"Mogu samo reći da sam dao sve od sebe, a jedan udarac nažalost je dovoljan u boksu. Dvije godine bez meča, Yoka prvi protivnik, takve prilike ne pružaju se svaki dan u životu. Samo moj tim i ja znamo da se ovaj meč ne odbija i da nam je bio jedina prilika da izađemo iz svega što nam se događalo zadnje dvije godine", počeo je emotivnu objavu hrvatski teškaš pa nastavio:

"Nadam se da vas nisam osramotio jer to je jedino što mi je bitno. Nisam se došao prošetati kroz ovaj meč, već ostaviti muda u ringu protiv jednog velikog projekta u kojeg je sve uloženo. Ispred mene jako je puno toga, rada, boljih uvjeta i naravno najboljih godina za superteškaša. Hvala vam na svoj podršci. Kao što sam vam i rekao, najbitnije mi je da sam ostavio muda u ringu i da vas nisam osramotio'', napisao je Milas.

Tony Yoka v Petar Milas

- Vraćamo se u dvoranu, neki ćemo sada lakši meč za povratak i to je to. Mislim da nije bio loš danas. Dao je sve od sebe. Rekao mi je da je došao tu pobijediti - dodao je trener Duvančić.

Yoka? Za sljedećeg protivnika poželio je - Filipa Hrgovića...

Najčitaniji članci