Obavijesti

Sport

Komentari 11

Milić: Prvo ću se vjenčati, a onda ćemo loviti vrh tablice

Milić: Prvo ću se vjenčati, a onda ćemo loviti vrh tablice
1

Novu godinu dočekat ću radno jer se tri dana nakon vjenčanja moram pojaviti na pripremama Hajduka. Takav je život nas sportaša, rekao nam je Hrvoje Milić (26)

VIDEO

Svojim prvim golom za pobjedu protiv Istre 1961 u Puli (2-0) Hrvoje Milić zaokružio je povratničku polusezonu u dresu Hajduka. Ako se uzme u obzir da nije prošao pripreme te da se momčadi priključio tek krajem kolovoza, bila je to po svemu uspješna polusezona u kojoj je propustio tek jednu utakmicu zbog kartona.

- Zadovoljan sam, no uvijek može i mora bolje. Znam da imam još rezervi, a ima rezervi i u momčadi. Na proljeće ćete sigurno vidjeti još bolji i kvalitetniji Hajduk. Trener Burić pokazao je koliko zna, sada je i na nama igračima da njegove ideje provedemo u djelo na terenu - rekao nam je Milić i dodao:

- Ovaj prvi gol u dresu Hajduka puno mi znači, daje mi novu snagu i motiv za početak priprema. Žao mi je što sam ga zabio baš u Puli gdje sam proveo dvije lijepe godine, upoznao puno prijatelja, postao najbolji bek lige i reprezentativac, napravio transfer u inozemstvo... Tako je valjda moralo biti.

Ciljevi na proljeće ostaju isti.

- Ništa se nije promijenilo, držimo priključak s vrhom ljestvice, ne predajemo se i, ako budemo zdravi i kompletni, sve je moguće. U nama tinja nada da se do kraja možemo nositi s Rijekom i Dinamom, da možemo otići do kraja i u Kupu...

Osobni ciljevi također se ne mijenjaju. Došao sam u Hajduk kako bih igrao i bio na oku izbornika. Cilj mi je biti među 23 igrača u Francuskoj i mislim da imam dobru startnu poziciju. Ako sam dobro odradio jesenski dio prvenstva bez priprema i uigravanja s momčadi, vjerujem da ću na proljeće biti još i bolji.

Iako ga već 9. siječnja čeka vjenčanje s dugogodišnjom djevojkom, ona će sama morati odraditi sve pripreme, a neće biti ni medenog mjeseca.

- Nema odmora, već početkom sljedećeg tjedna čeka me sedmodnevni dril s kondicijskim stručnjakom Lukom Milanovićem. Novu godinu dočekat ću radno jer se tri dana nakon vjenčanja moram pojaviti na pripremama Hajduka. Takav je život nas sportaša - zaključio je Milić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika