Obavijesti

Sport

Komentari 32

Mirko: Gonzaga me iznenadio 2007., ali naučio sam lekciju...

Mirko: Gonzaga me iznenadio 2007., ali naučio sam lekciju...
7

Platio sam cijenu podcjenjivanja. Podcijenio sam kavez i laktove s kojima nikad nisam radio. Bio sam ošamućen nakon jednog njegovog lakta, rekao je Mirko...

VIDEO

Mirko Filipović treći put vratio se u UFC. Prvu borbu imat će već 11. travnja u Poljskoj gdje će UFC prvi put imati svoj event. Protivnik je stari znanac, Gabriel Gonzaga, koji ga je nokautirao 2007.

Cro Cop je za GOL.hr pričao o revanšu protiv Gonzage, motivima koji ga drže u ringu i u petom desetljeću, ciljevima u UFC-u, starim protivnicima...

Igor Kralj/PIXSELL

- UFC je odredio protivnika. Prvi će biti Gonzaga, što sam i želio. Ne bih ulazio u sve to da ne vjerujem da mogu pobijediti. Bit ću spreman i motiviran. Ako i ne pobijedim, neće mi biti žao jer ću znati da sam pokušao - rekao je Mirko Filipović u intervjuu za GOL.hr.

Te 2007. godine Mirko je bio veliki favorit, Prideova zvijezda, koju je Gonzaga dočekao desnim "high-kickom". Bila je to najveća Gonzagina pobjeda u karijeri i Mirkov najteži poraz. Poraz koji ga itekako peče i kojeg ne može zaboraviti.

- Platio sam cijenu podcjenjivanja. Podcijenio sam kavez i laktove s kojima nikad nisam radio. Čovjek me dočekao i pogodio laktom u glavu, uopće nisam znao za sebe. Potpuno sam bio ošamućen. Naučio sam lekciju, sad mi se ukazala šansa da mu uzvratim. Inzistirao sam da se borim baš s Gonzagom - dodao je Mirko.

Po MMA kuloarima priča se kako bi se Mirko nakon Gonzage trebao boriti protiv Minotaura pred kraj godine. Brazilac sprema oproštajnu borbu, a mnogi bi rado vidjeli revanš iz 2003. godine.

Tada je Minotauro pobijedio Mirka, ali Cro Cop je u prvoj rundi pokazao svu raskoš kojom raspolaže. Brazilca je spasio gong. U drugoj rundi veliki preokret i Minotaurova pobjeda nakon poluge na ruci. Za mnoge to je bila najbolja borba u MMA povijesti.

VIDEO

- Još ne znam tko će mi biti protivnik nakon Gonzage. Ni UFC još ne zna. Kad bude definirano, odmah ću to objaviti - rekao je Mirko i dodao kako su mu najteže u karijeri pali porazi protiv Minotaura, Fjodora i - Gonzage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu