Obavijesti

Sport

Komentari 95

Mišić: Igrali smo bolje nego s Chelseajem. Josip Šutalo jedva procijedio: Nemojte, molim vas

Mišić: Igrali smo bolje nego s Chelseajem. Josip Šutalo jedva procijedio: Nemojte, molim vas

Da smo hrabrije stali, možda bismo dali više. A s Mislavom se jako dobro razumijem, već po osjećaju znam gdje je, naglasio je Bruno Petković

VIDEO

Dinamo je izgubio 3-1 u Milanu iako je dobro stajao većinu prvog poluvremena, pa i prijetio preko Mislava Oršića i Sadegha Moharramija. "Rossoneri" su realizirali penal pa u nastavku zaigrali još otvorenije i zabili dva nova gola.

POGLEDAJTE VIDEO: Helikopter čuvao Boyse u Milanu

Pokretanje videa...

Korteo boysa u milanu 00:28

Mišić: Mogli smo napraviti puno više

- Osjećamo i mi da smo za dlaku imali pozitivan rezultat, ali 3-1 izgleda uvjerljiva pobjeda. Nije se tako činilo baš na terenu, imali smo i mi šanse, odigrali i bolje nego protiv Chelseaja. Ali danas su njima ušle šanse koje Chelseaju nisu i to je to - rekao je Josip Mišić za Arenasport.

Dinamov veznjak je nastavio:

- Igrali smo prvih 43 ili 44 minute, do penala, odličnu obranu. To nas je malo poljuljalo, taj nesretan gol. Bilo je drugačije ući u drugo, morali smo malo izaći prema naprijed i probati nešto napraviti.

Slijede dvije utakmice protiv Salzburga, prva je za tri tjedna u Austriji.

- Mislim da smo 50-50, puno će se znati poslije ove dvije utakmice. Imamo velike šanse, moramo dati sve od sebe i nadati se dobrom rezultatu - kazao je Mišić.

Dinamov penicilin za velikane! Petković maestralno asistirao pored četvorice, Orša opet zabio
Dinamov penicilin za velikane! Petković maestralno asistirao pored četvorice, Orša opet zabio

- Moglo se više, ali 3-1 pokazuje da nije baš tako. Kad se pogleda utakmica, imali smo svoje šanse, mogli smo napraviti puno više - rekao je Josip za HTV.

Kako je to utjecalo na vas kada primiš gol krajem prvog dijela i početkom drugog dijela?

- Jako je teško, primiš naivan gol iz penala, poljulja te pa uđeš u drugo poluvrijeme i opet te poljulja. Počeli smo igrati bolje, razigrali smo se u napadu, zabili smo gol, ali nismo uspjeli više od toga - kazao je Mišić i zaključio:

- Imamo HNL pa se moramo odmoriti, nismo imali odmora od početka prvenstva. Moramo dati sve od sebe da pobijedimo Salzburg. Bit će to ključne utakmice. Svaka čast Boysima, čuli smo ih na terenu, bili su u velikom broju.

Ristovski: Ovo natjecanje ne prašta previše

- Ostaje žal? Moramo izaći podignutih glava, igrali smo protiv kluba iz top 10 u Europi i ima veliku tradiciju. Ovo natjecanje ne prašta previše. Naša polugreška, to se kažnjava. Pokazali smo gard, moramo nastaviti našim putem i vjerovati u ono što smo počeli - kazao je Stefan Ristovski.

Kakav je bio sudar s Rafaelom Leaom?

- Poznajem ga iz Sportinga. Veliki talent, teren je taj koji pokazuje, ne moram puno pričati o njemu.

- Dobili smo Chelsea, sada smo izgubili na San Siru, čeka nas Lokomotiva. Gust raspored ne dopušta ti da se opustiš pa slijedi reprezentacija. Moraš se nositi s time i prihvatiti to. Idemo dalje - dodao je Makedonac.

Petković: Nisam jedan od onih koji će se zadovoljiti porazom

- Negativni dojmovi su. Netko će se zadovoljiti porazom, ja nisam jedan od tih. Dali smo maksimum, možda da smo hrabrije stati, dali bismo više, možda ne bismo, ne znam. Nisam zadovoljan porazom i nadam se da ćemo analizirati neke stvari koje smo mogli bolje napraviti. Taj gol u 45. nas je možda malo presjekao. Sigurno da smo mogli bolje - rekao je Bruno Petković, asistent za jedini gol Dinama na San Siru.

Kakav je bio dogovor u svlačionici?

- Da nastavimo isto. Imali smo vremena preokrenuti. Vjerovali smo, drugi gol je oduzeo to, malo nam je ubio nadu da možeo nešto napraviti, 2-1 dignemo se, možda smo trebali više riskirati, ali okrećemo se sljedećoj utakmici pa da možemo zatvoriti ovaj dio do reprezentativnog ciklusa.

Asistencija je bila maestralna.

- Razumijemo se Mislav i ja. On je taj koji prati, traži loptu, već po osjećaju znam gdje je.

Šutalo: Nemojte, molim vas

Čovjek koji je skrivio penal za vodstvo Milana Josip Šutalo nije bio raspoložen za izjave:

- Nemojte, molim vas - kazao je u prolazu.

Ljubičić: Neću više o poziciji lijevog beka

Ljubičić je odigrao dobru utakmicu. Mrvicu slabiju nego protic Chelseja, ali opet solidnu.

- Svi mislimo da smo mogli više, ali mislim da je ekipa dala sve od sebe. Primili smo taj gol u 45. minuti, malo pali, pa smo primili i u drugom dijelu. Htjeli smo malo ofenzivnije, zabili za 2-1...

- Znamo svi da nakon što smo pobjedili Chelsea, da se očekivalo da mi dođemo ovdje i nadigramo Milana. To je Milan, osvojili su Ligu prvaka sedam puta.

Kako se osjećate na poziciji lijevog bočnog? Jeste li se privikli?

- Neću puno pričati o toj poziciji. Adaptirao sam se, mislim da sam dobro odigrao i dobro se osjećam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići