Sport

Komentari 62

Mislio sam da Hrvati neće dobiti Maltu. Nemaju više tu moć, mi nismo slabiji od njih. Ni u čemu!

Mislio sam da Hrvati neće dobiti Maltu. Nemaju više tu moć, mi nismo slabiji od njih. Ni u čemu!

Hrvatska je jedna nova reprezentacija u odnosu na onu sa SP-a 2018. I odlazak u Katar s Poljuda za nas je sasvim izvediv, misli počasni predsjednik Ruskog saveza Vjačeslav Kološkov

Deja vu. Opet protiv Hrvatske. Opet u odlučujućoj utakmici.

Tako je nedjeljni spektakl na Poljudu najavio ruski Sport Express. Rusi su bacili rukavicu zabivši šesticu Cipru, ali Hrvatska je uzvratila istom mjerom, čak i malo većom zabivši sedmicu na Malti. Kakva najava Poljuda!

Znamo sve, da izborimo Svjetsko prvenstvo, igra nam samo pobjeda. Ruse u Katar vodi i bod. 

- Karpin neće parkirati autobus na Poljudu. Na naših zastrašujućih 6-0 Hrvatska je odgovorila sa 7-1. Teško će završiti 0-0 na Poljudu, mi definitivno moramo ići po gol - dodao je Sport Express.

A evo što je rekao Karpin nakon Cipra:

- Nije mi se svidjelo prvo poluvrijeme, ali nisam ni morao puno govoriti igračima u poluvremenu. Samo sam korigirao pozicije nekih igrača. Momci su sami znali što trebaju promijeniti, i jesu, unatoč užasnom travnjaku. Naravno, da sam zadovoljan. Pobijedili smo Cipar sa 6-0, a sada slijedi Hrvatska. Nemam potrebe dodatno motivirati igrače, svi razumiju o čemu je riječ. A uvjerljiva pobjeda samo pojačava pozitivne emocije - analizirao je ruski izbornik koji je dobio jedno "glupasto" pitanje.

- Bih li bio zadovoljan bodom na Poljudu? Ne vidim nikakav problem u tome. Svi bismo prije mjesec dana potpisali da budemo u takvoj situaciji. Rekli ste da bi bilo bolje da imamo isti broj bodova kao i Hrvatska prije susreta s njom. Nakon Malte ste napomenuli nepriznati gol Osipenka, inače bismo Hrvatsku sustigli po gol-razlici. I sad nismo po tome bolji, nego po bodovima. U čemu je problem? Ne razumijem. Svatko bi platio da bude u takvoj poziciji.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Russia v Cyprus

A pazite sad što je jučer govorio Vjačeslav Kološkov, inače počasni predsjednik Ruskog nogometnog saveza.

- Nisam siguran da će Hrvatska pobijediti Maltu - dobro se prevario Kološkov pa elaborirao kvalitetu između Hrvatske i Rusije.

- Mi uopće nismo slabiji od Hrvatske ni u čemu, bez sumnje! Hrvatska je jedna nova reprezentacija u odnosu na onu sa SP-a 2018. i nema više tu moć kao prije tri godine. Odlazak u Katar s Poljuda za nas je sasvim izvediv.

U redu, gospodine Kološkov...

Najčitaniji članci