Sport

Komentari 14

Misteriozni Đokovićev medaljon

Misteriozni Đokovićev medaljon

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković na meču protiv Miloša Raonića imao je crni medaljon oko vrata, dok ga protiv Zvereva nije nosio. A što je to? Vjerojatno neki dragi kamen

Novak Đoković za finale Australian Opena igra protiv kvalifikanta Aslana Karaceva, a prije toga se morao obračunati s tri dobra servera. Bili su to Miloš Raonić, Aleksandar Zverev i Taylor Fritz, a protiv protiv Amerikanca se ozlijedio kad se okliznuo na natpis 'Melbourne' na terenu i požalio na bol u mišiću. 

Kako je sam istaknuo, nije mogao normalno udarati lopticu i otežano se kretao, ali nakon svega je ipak došao do polufinala u Australiji. Povukao bi se da u pitanju nije Grand Slam turnir, ali masaže i oporavak pomogli su mu. Ranjeni Novak uspio je nanizati još dvije pobjede, a na meču protiv Raonića je oko vrata nosio nekakav crni medaljon.

Protiv Aleksandra Zvereva, kao i na mečevima prije, tog medaljona nije bilo.

A o čemu se točno radi? Sa sigurnošću nije poznato, ali kako pišu srpski mediji, moglo bi se raditi o dragom kamenu labradorita za kojeg se vjeruje da ima zaštitnički učinak i pojačava povezanost s energijama zemlje, a onima koji ga nose pomaže i da se povežu s duhovima prirode. Neutralizira i odbija negativnu energiju. 

Poznato je da je Novak veliki ljubitelj prirode te često meditira, a prije početka turnira hodao je bos kako bi osjetio energiju zemlje te je nakon puštanja iz karantene hodao bos parkom u Adelaideu. Već je nosio razne simbole, a nosio je i naljepnicu s crnom točkom na uhu za koju Kinezi smatraju da rješava probleme sa stresom, alergijama, bolom i glavoboljom. 

Najčitaniji članci