Obavijesti

Sport

Komentari 17

Mladost 'razbila' Partizan na otvaranju vaterpolske Eurolige

Mladost 'razbila' Partizan na otvaranju vaterpolske Eurolige
5

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su Partizan u prvom kolu skupine C Eurolige 10-8 (5-1, 2-1, 3-4, 0-2)

VIDEO


Strahovao je Emil Nikolić od Partizana, i sam priznao to, ali kad Mladost ovako dobro igra, ne mora se bojati apsolutno nikoga. Momčad koja je jedna od glavnih kandidata za naslov europskog prvaka doslovno su pomeli, iako to konačnih 10-8 i ne pokazuje baš. Ali praktički sve je bilo gotovo već nakon dvije četvrtine. U obrani su zaustavili gotovo sve, u napadu 'bušili' Beograđane otkud su god stigli i u jednom trenutku rezultat je bio golemih 7-1.

- To je bilo nerealno. Nije normalno da protiv jedne takvi momčadi vodite 7-1 - govorio je presretni Nikolić nakon utakmice, a trener Partizana nadovezao se na njegove riječi.

- Jest, vjerojatno nije normalan taj rezultat, ali nije ni to da se mi na kraju vratimo na dva gola razlike. Svjesni smo da to nije posljedica naše igre nego opuštanja mladostaša.

Pomeli su Beograđane, ali Vanji Udovičiću to se nije činilo tako:

- Vjerujte mi, uopće nije bilo lagano koliko god to izgledalo. Mi smo odigrali jako dobro, Partizan lošije, ali dobro smo se namučili za ovu pobjedu.

Tako je Mladost u samo nekoliko dana uspjela izgubiti od prosječnog Medveščaka I “pomesti” jednu od najboljih europskih momčadi. Koja je Mladost prava i koji su joj dometi ni Udovičić ne zna.

- Nakon Medveščaka rekli bi da ne vrijedimo ništa, sad se čini da vrijedimo jako puno. No činjenica je da je ovo momčad u stvaranju i da možemo još puno bolje, a na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti.

Vjerojatno najbolji kompliment ovoj momčadi dao je trener Partizana, nekoć najbolji najbolji svjetski vaterpolist Igor Milanović. Dok su mu do vrha punili mrežu na njegovom licu nije bila vidljiva ni tuga ni razočaranje. Kao da je i sam vjerovao da je ovako nešto moguće.

- Ma što ću se ljutiti? Pogotovo kad gubite 7-1, onda vam se više ni ne isplati ljutiti se. Ha,ha...

Unatoč svemu, bio je dobro raspoložen, kao i Emil Nikolić koji je zbog ove utakmice odveo igrače u karantenu. Domaći poraz u prvom kolu vjerojatno bi pošteno uzdrmao ovu mladu momčad, a ovako...

- Sigurno da će sad naše samopuzdanje narasti, a to je jako bitno. I ponajviše na ovom možemo zahvaliti Udovičiću koji se nametnuo kao vođa ove momčadi i uz kojeg će ovi dečki sigurno postati puno bolji igrači.

A Mladost je već sad, očito, postala puno bolja momčad. Jer onaj tko je u stanju “pomesti” jedan Partizan, može jako, jako, puno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz