Sport

Komentari 10

'Pogrešno su me citirali, pa ja nisam pregovarao s Napolijem'

'Pogrešno su me citirali, pa ja nisam pregovarao s Napolijem'

Danijel, otac Hajdukove nade Marija Vuškovića, kazao nam je kako su njegove riječi izvučene iz konteksta te kako nikad nije razgovarao s ljudima iz Napolija, niti bilo kojeg drugoga kluba

Talijanski novinari prenijeli su vijest kako je Napoli zainteresiran za Hajdukovog mladog igrača Marija Vuškovića te kako su spremni za njega Hajduku platiti odštetu od 3.5 milijuna eura. Štoviše, tome su dodali i izjavu Mariovog oca Danijela, koji je navodno kazao:

- Želim odmah istaknuti da nisam razgovarao ni s kim iz Napolija. Međutim, neki agenti koji imaju posla s igračima između Hrvatske i Italije rekli su mi da Marija pažljivo prate tri ili četiri velika kluba Serie A. Ne želim ih imenovati iz poštovanja, ali njih doista jako zanima moj sin. Serie A je sjajna liga i tko ne bi želio igrati tamo? Bio bi to važan korak u Marijevoj karijeri – kazao je Danijel Vušković, a na ponovljeno pitanje o Napoliju odgovorio:

- Nisam imao izravnog kontakta s Napolijem, no govorimo o vrhunskom klubu, na najvišoj razini. Sretni smo u Splitu, neka to bude jasno, no vidjet ćemo što će se dogoditi. Vodstvo Hajduka mi je reklo da klupska blagajna nije baš prepuna pa bi Mario mogao otići s pravom ponudom. Znat ćemo više u sljedećih nekoliko tjedana.

Mario Vušković

Kako to obično biva kada su u pitanju strani mediji, prenesen je samo dio izjave. Potvrdio nam je to i sam Danijel Vušković:

POGLEDAJTE VIDEO: Boro Primorac u Hajduku

- Na žalost moje riječi su u talijanskim medijima nisu korektno prenesene. Kontaktirao me neki čovjek i predstavio se kao prijatelj Milana Rapaića, pitao me jesam li zainteresiran za transfer mog sina u Napoli. Rekao sam mu da mi se javlja puno ljudi iz Italije i raspituje se za mog sina, kao i da se sve treba dogovarati s klubom. Nikad nisam izravno pregovarao ni s jednim klubom, pa tako ni s Napolijem, niti sam pričao o klupskim financijama – kaže Mariov otac, koji je u osjetljivoj ulozi zbog toga što je i sam trener u Hajdukovoj Akademiji Luka Kaliterna.

- Naravno da nam svima godi interes brojnih, među ostalima i talijanskih klubova za Marija, ali mi smo za sada zadovoljni u Hajduku. Što će se i kako dalje događati, to je u prvom redu na klubu, to je njihova odluka. Uostalom, čuli ste i sami što je predsjednik Jakobušić kazao na tu temu – zaključio je Danijel Vušković.

Najčitaniji članci