Sport

Komentari 18

Motorist Šego: Ako osvojimo medalju, častim se motorom!

Motorist Šego: Ako osvojimo medalju, častim se motorom!

Imam zasad samo skuter Beverly 500. To je čisto da mi utaži žeđ za motorima. No imam puno prijatelja u Međugorju koji imaju vrhunske mašine i kad dođem tamo, mogu birati koju hoću, kaže Marin Šego

Zubi su svi na broju, ha, ha. Odmah sam ih jučer prebrojao dok sam bio na podu. Ma, navikao sam se već na takve situacije i pripremim se da zubi ne stradaju jer prije sam s time imao problema, odvrtio je Marin Šego (34) film unatrag, na nokdaun koji mu se dogodio u prvom poluvremenu utakmice s Bjelorusijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispao je to koban trenutak za Bjeloruse. U sljedećih pet minuta naša je hobotnica skinula tri zicera i svojim krakovima čvrsto zauzdala Kuleša, Karaljoka i društva. Pa mogli su to možda Bjelorusi i prije učiniti? Pogoditi vas u glavu.

- Najbolje da su me još na zagrijavanju pogodili, ha, ha.

Dobro, nije baš ni za šalu jer ta je bomba išla preko 120 km/h. 

- Ovo mi je sigurno najbolniji udarac u glavu. Bilo ih je stvarno puno i ne sjećam ih se dosta više, ali za ovaj mogu reći da je najžešći.

Naš Međugorac jednako je žestok obožavatelj motocikala. Ako Hrvatska uzme medalju na ovom EP-u, hoće li možda pasti neki?

- Past će sigurno samo ne znam kad. Nemam vremena trenutno za traženje novog. U Montpellieru, gdje igram, tražio sam nešto, ali trener nije dopustio jer jedan je golman u pola godine dvaput pao s motora i slomio ruku i nogu.

Šego s tim strahovima nema problema. Ali njegova 'makina' i nije baš toliko opasna.

- Imam zasad samo skuter Beverly 500. To je čisto da mi utaži žeđ za motorima. Harley? Hmm, ne baš. No imam puno prijatelja u Međugorju koji imaju vrhunske mašine i kad dođem tamo, mogu birati koju hoću.

Pa s njima skokne do Neretve na - ribičiju.

- To mi je ljetna zanimacija, ali samo riječna jer uz Neretvu i okolne rijeke ne možeš drugačije. Koje ribe obožavam loviti? Pastrve.

I spremate ih u svom hotelu za goste?

- Ha, ha. Ma hotel je dovoljno velik, ne planiramo ga proširivati, solidno radi. Možda uložimo u neke druge stvari.

Bit će vremena i za to, sada ga trebamo u Beču.

Najčitaniji članci