Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Motorist Šego: Ako osvojimo medalju, častim se motorom!

Imam zasad samo skuter Beverly 500. To je čisto da mi utaži žeđ za motorima. No imam puno prijatelja u Međugorju koji imaju vrhunske mašine i kad dođem tamo, mogu birati koju hoću, kaže Marin Šego

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18 komentara

Zubi su svi na broju, ha, ha. Odmah sam ih jučer prebrojao dok sam bio na podu. Ma, navikao sam se već na takve situacije i pripremim se da zubi ne stradaju jer prije sam s time imao problema, odvrtio je Marin Šego (34) film unatrag, na nokdaun koji mu se dogodio u prvom poluvremenu utakmice s Bjelorusijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispao je to koban trenutak za Bjeloruse. U sljedećih pet minuta naša je hobotnica skinula tri zicera i svojim krakovima čvrsto zauzdala Kuleša, Karaljoka i društva. Pa mogli su to možda Bjelorusi i prije učiniti? Pogoditi vas u glavu.

- Najbolje da su me još na zagrijavanju pogodili, ha, ha.

Dobro, nije baš ni za šalu jer ta je bomba išla preko 120 km/h. 

- Ovo mi je sigurno najbolniji udarac u glavu. Bilo ih je stvarno puno i ne sjećam ih se dosta više, ali za ovaj mogu reći da je najžešći.

EUFORIJA U GRAZU Lino: Pa ja sam napravio što nema ni u Guinnessovoj knjizi

Naš Međugorac jednako je žestok obožavatelj motocikala. Ako Hrvatska uzme medalju na ovom EP-u, hoće li možda pasti neki?

- Past će sigurno samo ne znam kad. Nemam vremena trenutno za traženje novog. U Montpellieru, gdje igram, tražio sam nešto, ali trener nije dopustio jer jedan je golman u pola godine dvaput pao s motora i slomio ruku i nogu.

Šego s tim strahovima nema problema. Ali njegova 'makina' i nije baš toliko opasna.

- Imam zasad samo skuter Beverly 500. To je čisto da mi utaži žeđ za motorima. Harley? Hmm, ne baš. No imam puno prijatelja u Međugorju koji imaju vrhunske mašine i kad dođem tamo, mogu birati koju hoću.

Graz: Hrvatska rukometna reprezentacija susrela se s Bjelorusijom u 2. kolu EP-a LOPTA PREKO 120 KM/H Šego: Nikad nisam dobio takav udarac, skoro mi je zube izbio!

Pa s njima skokne do Neretve na - ribičiju.

- To mi je ljetna zanimacija, ali samo riječna jer uz Neretvu i okolne rijeke ne možeš drugačije. Koje ribe obožavam loviti? Pastrve.

I spremate ih u svom hotelu za goste?

- Ha, ha. Ma hotel je dovoljno velik, ne planiramo ga proširivati, solidno radi. Možda uložimo u neke druge stvari.

Bit će vremena i za to, sada ga trebamo u Beču.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Message