Obavijesti

Sport

Komentari 25

Na terenu izvrsni, na tribinama još bolji: Hajduk na Poljudu pomeo gledanost trećeg kola

Na terenu izvrsni, na tribinama još bolji: Hajduk na Poljudu pomeo gledanost trećeg kola

Hajduk je u trećem pretkolu Konferencijske lige bio najgledanija momčad u svim odigranim utakmicama. Uvjerljivo su zasjeli na vrh ljestvice s brojkom od 32.000 gledatelja

Nogometaši Hajduka na Poljudu su preokretom slavili protiv Vitorije 3-1 u trećem pretkolu Konferencijske lige golovima Sahitija, Melnjaka i Krovinovića. 

POGLEDAJTE VIDEO: Torcida uoči susreta Konferencijske lige 

Pokretanje videa ...

Na poljudskoj ljepotici Hajduk je imao podršku od oko 32.000 navijača koji su već sat vremena uoči početka susreta ispunili tribine do posljednjeg mjesta. 

Od svih odigranih susreta u trećem pretkolu Konferencijske lige, Hajduk je bio najgledanija momčad te je s 32.000 gledatelja na tribina uvjerljivo zauzeo prvo mjesto. 

Iza Hajduka slijedi susret Maccabi Tel-Aviv protiv Arisa, koji je pratilo više od 21.000 ljudi, a potom dvoboj Slavije i Panathinaikosa s 17.000 gledatelja. 

Tijekom cijelog tjedna uoči susreta u Europi, u Splitu je vladala velika euforija pa tako i pripreme za koreografiju na Poljudu. Torcida je navijačima dala uputu da dođu u bijelom kako bi se uklopili u koreografiju koja je uključivala elemente koje do sada nije koristila. Torcida je uvela novitet i pojedini dijelovi sjeverne tribine mijenjali su kartone tijekom koreografije kako bi se dobio efekt pokreta.

Momčad Valdasa Dambrauskasa dominirala je nad Portugalcima koji su poveli golom Mage u 61. minuti susreta nakon čega su Hajdukovci Vitoriji utrpali tri komada. Sve golove pogledajte OVDJE

Uzvratna utakmica u Guimaraesu na rasporedu je u srijedu, 10. kolovoza, s početkom u 18 sati.

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC