Obavijesti

Sport

Komentari 125

Nadal ne ide nikamo! 'Ne znam što će biti, ali borit ću se i dalje'

Nadal ne ide nikamo! 'Ne znam što će biti, ali borit ću se i dalje'

Ovo je nešto... Nikad nisam mislio da će ovako biti, da u dobi od 36 godina igram kompetitivan tenis i pobjeđujem. Teško mi je opisati kako se osjećam, rekao je emotivni Nadal sa suzom u oku

VIDEO

Hvala vam svima. Prvo, Casper, veliko je zadovoljstvo igrati finale protiv tebe. Nevjerojatan si i želim ti čestitati na sjajnoj karijeri koju imaš. Ova dva tjedna su ti veoma bitna za iskorak i sretan sam zbog tebe i tvoje obitelji. Želim vam sve najbolje u budućnosti, rekao je veliki Rafael Nadal nakon što je 14. put u karijeri osvojio Ronald Garros pobijedivši u finalu Norvežanina Caspera Ruuda 3-0 (6-3, 6-3, 6-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nadal i Federer Instagram 00:12

'Kralj zemlje' prolazio je teške trenutke, nije bio siguran hoće li uopće igrati ove godine, no na kraju je ispalo da je u 2022. osvojio Australian Open i Roland Garros, nešto što mu nikada u karijeri nije uspjelo do sada.

- Moram zahvaliti i svojem timu, obitelji, svima koji su uz mene. Stvari koje se događaju ove godine su sjajne i ne mogu vam dovoljno zahvaliti. Ništa od ovoga ne bi moglo biti bez vas, pogotovo u trenucima kada sam bio ozlijeđen.

French Open

- Želim reći hvala svima koji su ovaj turnir omogućili. Meni i svima koji vole povijest ovog sporta, mogu reći da je ovo najbolji turnir u povijesti. Svim skupljačima loptica, svim ljudima "iza kulisa"... Uvijek je nevjerojatno biti ovdje gdje se osjećam kao kod kuće. Velika vam hvala.

- Osobno, teško mi je opisati osjećaj koji imam. Ovo je nešto što nikad nisam mislio da će ovako biti, da u dobi od 36 godina igram kompetitivan tenis i pobjeđujem. Želim reći hvala svima. Ne znam što se može dogoditi u budućnosti, ali nastavit ću se boriti - zaključio je Rafa i dobio gromoglasan pljesak gledatelja.

Prije osvajača Roland Garrosa riječ je dobio drugoplasirani. Ruud je bio pun poštovanja i hvale za Rafu.

French Open

- Ovo mi je bilo prvo finale i htio sam vidjeti kako će ići, ali prvo moram čestitati Rafi. Ovo ti je 14. naslov ovdje, 22. Grand Slam... Znamo koliki si šampion i danas sam osjetio kako je igrati protiv tebe u finalu. Nisam prva žrtva - rekao je Casper Ruud nasmijavši gledatelje pa je dobio i pljesak publike na Philippe Chatrieru.

- Tebi Rafa, tvojem timu i obitelji, hvala što se te me otvorenih ruku prihvatili u akademiju. Nadam se da ćemo tako nastaviti još neko vrijeme.

- Iako sam mlad imam veliki tim oko sebe, ništa od ovog ne bi bilo moguće da vas nema. Hvala vam, vi znate koji ste. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i u nadolazećim godinama igrati još koje finale Grand Slama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja