Sport

Komentari 0

'Nadam se početi s Palermom...'

'Nadam se  početi s Palermom...'

Život mi se promijenio, sve je drugačije. No, činjenica da nisam putovala puno je također dobra jer sam se dosta odmarala, a to sam htjela. Nadam se da je ludilo gotovo, rekla je Rumunjka

Druga tenisačica svijeta Rumunjka Simona Halep izjavila je da se nada da će sljedeći mjesec sudjelovati na turniru Palermo Openu, prvom WTA turniru otkako je sezona prekinuta zbog pandemije Covida-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Serena 'mašina'

- Nisam još donijela odluku, ali nadam se da ću početi s Palermom - izjavila je prošlogodišnja osvajačica Wimbledona novinarima u Cluju gdje sudjeluje na egzbicijskom turniru.

- Teško je bez turnira, nedostaju mi. Nadam se da ćemo moći putovati mirno i bez straha uskoro jer je ovo zabrinjavajuće - dodala je.

- Život mi se promijenio, sve je drugačije. No, činjenica da nisam putovala puno je također dobra jer sam se dosta odmarala, a to sam htjela. Nadam se da je ludilo gotovo.

Halep (28) nije igrala od pobjede nad Kazahtankom Elenom Ribakinom u finalu turnira u Dubaiju 22. veljače.

WTA sezona nastavit će se 3. kolovoza baš s turnirom u Palermu, a organizatori se nadaju sudjelovanju nekih od najboljih svjetskih tenisačica.

Prošli je mjesec 28-godišnja Halep izjavila kako ne planira sudjelovati na U.S. Openu, no dodala je da, ako se epidemiološka situacija popravi, možda promijeni odluku.

Najčitaniji članci