Sport

Komentari 3

Najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka produžio s Nantesom!

Najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka produžio s Nantesom!

Istinska mi je čast da mogu potvrditi da će Kiril Lazarov produžiti ugovor i igrati i sljedeće sezone za Nantes, rekao je predsjednik kluba Gael Pelletier. U Francusku je stigao iz Barcelone 2017.

Legendarni makedonski rukometaš Kiril Lazarov (41) ove je veljače postao novi izbornik reprezentacije, možda se očekivalo i njegovo igračko umirovljenje, ali ne. Kiro je produžio ugovor s Nantesom s kojim je ove sezone izborio plasman na 'Final Four'.

- Istinska mi je čast da mogu potvrditi da će Kiril Lazarov produžiti ugovor i igrati i sljedeće sezone za Nantes – rekao je predsjednik kluba Gael Pelletier.

Njegova je momčad izborila drugi plasman na 'Final Four' u povijesti kluba. U prvom su pokušaju izborili francuski finale, gdje su izgubili od Montpelliera 32-26. Ovog će im puta protivnici biti PSG, Barcelona i Aalborg.

Kiro je, inače, i najbolji strijelac u povijesti elitnog rukometnog natjecanja, a to će mu biti 9. polufinale rukometne LP.

Također,  još uvijek drži rekord rukometnih svjetskih prvenstava kada je u Hrvatskoj 2009. godine u devet utakmica postigao nevjerojatna 92 gola, a 2012. vodio je Makedonce do povijesnog petog mjesta na Europskom prvenstvu.

Handball: Macedonia vs Slovenia

 

 

Najčitaniji članci