Obavijesti

Sport

Komentari 11

Navijač Marseillea: Štrajkam glađu dok ne potjeraju igrača!

Navijač Marseillea: Štrajkam glađu dok ne potjeraju igrača!

Argentinski stoper Leonardo Balerdi na meti je jednog bijesnog navijača. Nakon što je promašio penal u kupu, isključen je protiv Strasbourga

VIDEO

Argentinski nogometaš Leonardo Balerdi (24) na meti je kritika nakon što je ostavio momčad na cjedilu u utakmici svog Marseillea i Strasbourga koja je završila remijem 2-2. Jedan navijač poduzeo je drastične mjere i u ponedjeljak je objavio kako štrajka glađu dok stoper ne napusti klub.

POGLEDAJTE VIDEO: Tudor u Marseilleu

Pokretanje videa...

Igor Tudor u Marseilleu VIDEO

Balerdi je dobio crveni karton u 29. minuti nedjeljne utakmice. Klub koji trenira hrvatski stručnjak Igor Tudor je, unatoč tomu, zabio dva gola s desetoricom i čuvao prednost do 88. minute, a onda je primio dva komada u manje od dvije minute i ostao bez pobjede.

Balerdi je dobio crveni za taktički faul kao posljednji igrač.

- Crveni karton je presudio, nije ga trebalo biti. Sudac je pogriješio. Razlika je kad te samo dodirnu ili kad te gurnu. Ovdje je dodirnuo igrača. Pao je na travu, a sudac nije znao razliku. To se nije smjelo dogoditi - kazao je Tudor.

- Ne smije ostati u Marseilleu. Šaljem poruku vodstvu kluba bez psovki i uvreda. Želim prave igrače u klubu koji znaju igrati s loptom - rekao je navijač kojega je fotografirao novinar L'Equipea.

Platili ga 11 milijuna eura

Leonardo Balerdi stigao je iz Borussije Dortmund u klub u ljeto 2021. za 11 milijuna eura. Nije se proslavio ni u četvrtfinalu francuskog kupa početkom ožujka, kad je pokraj gola poslao penal u osmoj seriji raspucavanja i tako senzacionalno poslao drugoligaša Annecy dalje.

Standardni je stoper kod Tudora, ugovor mu vrijedi do ljeta 2026., a u klubu će sad morati reagirati prema navijaču kako situacija ne bi eskalirala. Marseille je devet kola prije kraja drugi na ljestvici francuskog prvenstva s deset bodova zaostatka za vodećim PSG-om i dva ispred trećeplasiranog Lensa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...