Sport

Komentari 13

Navijača Sampdorije oživljavali na tribini: Doživio srčani udar

Navijača Sampdorije oživljavali na tribini: Doživio srčani udar

Nakon što je Quagliarella zabio za vodstvo Sampdorije, muškarcu starije životne dobi je pozlilo, a zahvaljujući pravovremenom reakcijom liječnika, navijača su uz pomoć defibrilatora oživjeli

Tijekom prvenstvenog susreta Serie A u kojem je Sampdorija svladala Empoli s 2-0, na tribinama domaćih navijača u Genovi odvijala se prava drama. 

Jedan od navijača Sampdorije (69) doživio je srčani udar nakon što je prvi gol za domaćine u 14. minuti susreta zabio Fabio Quagliarella. 

Srećom, brzom i pravovremenom reakcijom liječničke ekipe koje se nalazila u blizini tribine, navijač je preživio. Liječnici su ga oživili uz pomoć defibrilatora, a nakon što mu se stanje stabiliziralo, odmah su ga prebacili u bolnicu San Martino. 

italian soccer Serie A match - UC Sampdoria vs Empoli FC

Prema posljednjim informacijama talijanskog lista La Gazzeta dello Sport, 69-godišnji muškarac se nalazi u stabilnom stanju. 

Bila je to druga pobjeda Sampdorije u zadnja tri kola, dok je Empoli produžio crnu seriju bez ligaškog slavlja na čak devet kola. Drugi gol za domaće, u 29. minuti susreta također je zabio Quagliarella.

Sampdorija drži 14. mjesto sa 26 bodova, dok je Empoli na 11. poziciji s pet boodva više.

Sampdoria v Empoli - Serie A - Luigi Ferraris

Rebićev Milan vodi sa 56 bodova, Inter na drugom mjestu ima 54 boda, ali i dva susreta manje, a treći je Napoli sa 53 boda i susretom manje.

Salernitana je na začelju sa 14 bodova, sedam manje od zone spasa.