Obavijesti

Sport

Komentari 27

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera

VIDEO

Sezona završava za mjesec dana, a Hajduk i dalje nema predsjednika, trenera i sportskog direktora. Kao što znamo, Marinka Akrap vrši dužnost predsjednice do dolaska novog čelnika, Mindaugas Nikoličius odlazi s pozicije direktora nakon kraja sezone, kao i Jure Ivanković koji je zasjeo u trenersku fotelju umjesto Mislava Karoglana.

Pokretanje videa...

Sažetak Slaven Belupo - Hajduk 01:21

Sezona je propala, snovi o naslovu prvaka su se rasplinuli, ali barem više nije sve tako crno nakon što su 'bili' pobijedili Slaven Belupo (1-0) i prekinuli niz od pet poraza kakav ne pamte od 1980. godine. Na njegovu sreću, Ivanković i igrači neće biti upamćeni kao prvi u povijesti koji su upisali šest poraza u nizu. Dok navijači razglabaju o novom treneru i rosteru za sljedeću sezonu, hoće li ostati Ivan Perišić i koliko igrača će otići, neke stvari konačno su se na Poljudu pomaknule s mrtve točke.

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a

Nadzorni odbor marljivo radi na pronalasku novog predsjednika, a nakon proslavljenog hrvatskog vaterpolista Josipa Pavića koji je bio prvi izbor pa je ipak odustao, kao novo rješenje osvanuo je Ivan Bilić. Riječ je o bivšem torcidašu, a danas uglednom poduzetniku koji je izgradio ime u poslovnom svijetu. O njemu se malo zna osim toga da je nekada bio veliki navijač Hajduka, ali se potom okrenuo vjeri. Nije poznato ima li iskustvo rada u sportu, no čini se kako je NO pronašao u njemu reference za novog predsjednika s kojim će na Poljudu osvanuti bolji dani.

Dok njegovo ime kola javnošću, još bez službene potvrde, navijači Hajduka otkrili su na društvenim mrežama što misle o Biliću koji je najveći kandidat za predsjednika.

- Ivane, nevrime je! Nema šanse da nakon ovoga Perišić ostane.

- Idealan je za predsjednika, prošao je navijački dio. Nema bolje preporuke.

- Kad pomisliš da ne može gore, a ono...

- Vraćajte Lukšu!

- Tko god da dođe nadam se da će to biti netko tko će odmah uspostaviti normalnu sportsku atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije da su svi protiv njih i tko neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim budućeg trenera.

I to su samo neki od komentara navijača Hajduka, a hoće li Bilić zasjesti u predsjedničku fotelju, o tome odlučuje samo Nadzorni odbor. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti