Sport

Komentari 0

Počela prodaja za četvrtfinale Kupa: Na Dinamo za 20 kuna

Počela prodaja za četvrtfinale Kupa: Na Dinamo za 20 kuna

Rijeka će odigrati još dvije pripremne utakmice (sa kranjskim Triglavom u Umagu i ljubljanskom Olimpijom na Rujevici), drugi dio sezone počinje gostovanjem kod Lokomotive, a onda stiže - Dinamo

Koliko je blizu nastavak domaće nogometne sezone? Toliko da se krenulo s najavama prodaja ulaznica za prvu sljedeću utakmicu!

Barem na Rujevici jer: Rijeka i Dinamo imaju još neke 'neraščišćene Kup-račune' koje će 5. veljače na Kvarneru. Zna se da jedan polufinalni par čine Lokomotiva i Slaven Belupo, a Osijek čeka vidjeti hoće li po finale preko Rijeke ili Dinama.

Riječani su Zagrepčanima prošlog svibnja uzeli trofej pod nosom. Dinamo je bio mega-favorit u Puli, ali na Drosini je slavila Bišćanova Rijeka.

Prvi revanš pao je u Superkupu u Maksimiru, 1-0 za Dinamo. U međuvremenu Igor Bišćan je s riječke preselio na izborničku klupu hrvatske U-21 reprezentacije, a Rijeka Simona Rožmana najprije kod kuće doživjela katastrofu (0-5!), malo presložila redove pa u Zagrebu izgubila "samo" 0-3, a sada se na prvim Rožmanovim pripremama sprema za novi izazov sa apsolutnim dominatorima hrvatskog nogometa.

Bijeli će odigrati još dvije pripremne utakmice (sa kranjskim Triglavom u Umagu i ljubljanskom Olimpijom na Rujevici), drugi dio sezone počinju gostovanjem kod Lokomotive, a onda im stiže - Dinamo.

Prodaja ulaznica počet će u ponedjeljak 27. siječnja, prva četiri dana za vlasnike kompleta ulaznica, a onda ide slobodna prodaja za sve. Ovo su cijene:

Rijeka je ove zime u Ameriku prodala Župarića, preko Atlantika je otišao i Punčec, a Kvržić je prodan Prosinečkom u turski Kayserispor. Na Šimića i Mamića se više ne računa.

Doveden je stoper Nino Galović iz Japana, sa posudbi su vraćeni klinci Danijel Štefulj i Jasmin Čeliković, a slijedom klupskog projekta sa sve više oslanjanja na vlastitu mladost šansu čekaju i Noel Bilić, Niko Galešić, već dokazano prve momčadi vrijedni Matej Vuk...

Moguće je da će do kraja mjeseca biti još novih imena, ali: samo ako bude izlaznih transfera. Zasad niti jedna ponuda za najvrjednije 'eksponate' (Lepinjica, Čolak, Acosty, Puljić) nije procijenjena dovoljno dobrom da zadovolji i klupske i igračke apetite.

Najčitaniji članci