Sport

Komentari 8

Nesreća za Ercega: Na treningu je teško ozlijedio desno koljeno

Nesreća za Ercega: Na treningu je teško ozlijedio desno koljeno

Činilo se u prvom trenutku kako je u pitanju fraktura, ali klinička je slika po dolasku u bolnicu pokazala da nema prijeloma. No, koliko je teška ozljeda saznalo se tek nakon detaljnih pregleda koljena Ante Ercega (31)

U borbi za loptu ostao je ležati na travi i već je u tom trenutku bio jasno da se radi o nečem ozbiljnom. Kako pišu na stranicama kluba vidjelo se to i na licu Ante Ercega (31) koji je nastradao u žustrom dvoboju te je kolima Hitne pomoći prebačen u KBC Osijek gdje su liječnici potvrdili da je ozljeda dosta teška te da ga čeka sigurno pola godine oporavka nakon operacije.

Stradali prednji križni ligamenti, također lateralni i kolateralni uz parcijalnu rupturu stražnjih. Rekonstrukcija koljena bit će nužna i sigurno je da je sezona za napadača Osječana - završena. A pitanje je što će biti i s nastavkom njegove karijere jer je pod ugovorom s danskim Brondbyjem do 29. lipnja ove godine.

Osječani će napraviti sve kako bi se ozljeda sanirala, a onda je pitanje hoće li mu ponuditi mogući ostanak ako se ne dogovori drugačije s danskim prvoligašem. Teški su dani ispred 'malog Ercega', ali uvijek je bio veliki borac te će se zasigurno dobro uhvatiti u koštac s oporavkom od ozljede. 

Ove je sezone odigrao 27 ligaških utakmica u dresu Osijeka te je zabio četiri gola uz dvije asistencije. 

Najčitaniji članci