Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nestao Belle: Nema ga u repki, kod djevojke, a ni u Kamerunu

Nestao Belle: Nema ga u repki, kod djevojke, a ni u Kamerunu
1

Napadač Splita Henri Belle najavio da s kamerunskom reprezentacijom ide na pripreme u Austriju. No navodno tamo nikad nije stigao, štoviše, nema ga na popisu

VIDEO

Dobro jutro. Evo upravo idem u Austriju. Kamerunski izbornik je pozvao 28 igrača i tri rezerve. Ja sam među one tri rezerve i neće me voditi na SP, javio se prije tri dana Henri Belle.

No Belle u Austriju, navodno, nikad nije stigao. Štoviše, nikad nije ni bio na popisu, pa ni među rezervama. Nema ga ni kod djevojke u Parizu, a nije stigao ni u Kamerun, kamo se zaputio saznavši da, kako kaže, neće putovati u Brazil. Kamerunski mediji, a i neki Belleovi sunarodnjaci koji su igrali u Hrvatskoj, tvrde da nikad nije bio na popisu.

- Belle me prije nekoliko dana zvao iz hotela Seehof Walchsee, u kojem je smještena reprezentacija. I ja sam zvao njega, pa mi je nevjerojatno da se prenose takve informacije. Javio mi je kako će u Pariz, a potom u Kamerun. To je sve što znam - rekao je Belleov menadžer Paško Čipin i nastavio:

- Kako netko može napisati da su čuli za Chagu, koji ne igra u Lokomotivi, a nisu čuli za Bellea, koji je igrao za razne uzraste Kameruna?

No Chago je doista bio u reprezentaciji, čak je i igrao protiv O. Bjelokosti, a Belleov slučaj je enigma.

Provjerili smo dopis koji je stigao u RNK Split, koji potpisuje tajnik njihova saveza. Pokušali smo nazvati broj s kojeg je faks poslan, no ne postoji.

Čini se kako je na faksu otisnut krivi broj, no to je nemoguće potvrditi. Misterij može riješiti jedino Belle kad se konačno negdje pojavi. U Austriji, Kamerunu, Parizu, Splitu ili na nekoj sasvim novoj lokaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi