Sport

Komentari 40

Netsi popustili: Najpoznatiji NBA antivakser ipak na parketu

Netsi popustili: Najpoznatiji NBA  antivakser ipak na parketu

Fantastični razigravač neće moći igrati u domaćem Barclays Centru i ostalim dvoranama u New Yorku, već samo na određenim gostovanjima

Kyrie Irving najpoznatiji je košarkaš svijeta koji se odbija cijepiti zbog čega je propustio sve ovosezonske utakmice Brooklyn Netsa. No, vodstvo kluba ipak ga je odlučilo vratiti u roster budući da je nekoliko košarkaša zbog ozljeda 'izvan stroja'.

Fantastični razigravač neće moći igrati u domaćem Barclays Centru i ostalim dvoranama u New Yorku zbog lokalnih zakona koji ne dopuštaju nastupe necijepljenim profesionalcima, već će Steveu Nashu biti na raspolaganju samo na gostovanjima.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Boston Celtics

Inače, Netsi su kaznili Irvinga sa gotovo 400 tisuća dolara za svaku propuštenu utakmicu, propustio ih je sve, a ove godine zasad su odigrali 29 utakmica što znači da će ga Netsi kazniti s otprilike 11 milijuna dolara.

Posljednju je utakmicu Irving odigrao 13. lipnja kada se ozlijedio u doigravanju u seriji protiv budućih prvaka Milwaukee Bucksa.

NBA: Brooklyn Nets at Dallas Mavericks

Netsi su, očito, odlučni u namjeri da zadrže vodeću poziciju Zapadne Konferencije do kraja regularne sezone kako bi imali što povoljnije protivnike u doigravanju. Brooklyn Netsi još nisu nikada u povijesti franšize osvojili NBA naslov.

Najčitaniji članci