Obavijesti

Sport

Komentari 40

Nezapamćena ludnica! Do sada je prodano već 10.000 ulaznica

Nezapamćena ludnica! Do sada je prodano već 10.000 ulaznica
4

U pretprodaji je ostalo tek nešto više od 4300 ulaznica, a očekuje se da će i one će planuti vjerojatno do zatvaranja blagajni u ponedjeljak. Nakon toga cijena ulaznica raste, a ukupno će u se u prodaji naći 33.977 ulaznica

Hrvatska se nakon više od četiri godine vraćaju u Split, a prvog dana prodaje ulaznica zabilježen je nezapamćeni interes! 

Pretprodaja karata za utakmicu počela je u 12 sati na blagajnama Spaladium Arene i putem interneta, prvog dana prodaje planulo je čak 10.00 ulaznica. Zbog toga su organizatori već prvi dan zaustavili prodaju putem interneta kako ostalo dovoljno ulaznica za blagajne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Red ispred Spaladium Arene stvorio se već ranoga jutra, svi su požurili po vrijedni komadić papira koji im osigurava da uživo na Poljudu gledaju hrvatske reprezentativce protiv reprezentacije Mađarske 10. listopada. Kada je i službeno počela prodaja u 12 sati, red je bio dugačak čak 300 metara!

Zaustavljena internet prodaja: Ostalo još samo 4000 ulaznica
Zaustavljena internet prodaja: Ostalo još samo 4000 ulaznica

U pretprodaji je ostalo tek nešto više od 4300 ulaznica, a i one će planuti vjerojatno do zatvaranja blagajni u ponedjeljak. Ukupno će se u prodaji naći 33.977 ulaznica.

Cijene ubrzo rastu

Ulaznica za sjevernu tribinu stoji 100 kuna, za istočnu 150, a za zapadnu 200 kuna u pretprodaji. Nakon toga cijene rastu na 125, 200 odnosno 250 kuna. 

"Vatreni" se nakon četiri i pol godine vraćaju u Split nakon dugih pregovora između Grada Splita, Hajduka i HNS-a. Hajduk je prešutno odobrio dolazak reprezentacije, ali se izuzeo iz organizacije utakmice.

Poznat je i raspored reprezentacije u tjednu koji će provesti u Splitu. Okupljanje pred konferencije i boravak reprezentacije planiran je u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav, dok će "vatreni" trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IZETOM HAJROVIĆEM:

Pokretanje videa ...