Sport

Komentari 138

Nigerijac zabio za slavlje 'bilih' na Rujevici: Važno je što smo se vratili u 'tračnice' i ostali u utrci

Nigerijac zabio za slavlje 'bilih' na Rujevici: Važno je što smo se vratili u 'tračnice' i ostali u utrci

Momčad je pokazala karakter nakon nekih po meni nepotrebnih komentara da ova momčad nema moć. Momcima sam to prenio i u svlačionicu uoči utakmice, kazao je kapetan Kalinić

U 11. kolu HNL-a Hajduk je slavio 1-0 na gostovanju kod Rijeke. Utakmicu je presudio Nigerijac Chidozie Awaziem koji je u 51. minuti pogodio za tri boda 'bilih'.

- Bila je ovo važna pobjeda za nas, da se vratimo u tračnice. Nakon zadnjeg remija ovo je bilo važno za nas da se zadržimo u utrci. Svi su dali sve od sebe, sretan sam zbog gola koji posvećujem navijačima. Ovo je moj drugi gol, sretan sam zbog toga ali najvažnije je pobijediti. Nije važno tko je zabio, tri boda su važnija od imena strijelca, danas sam sreću imao ja, drugi put će netko drugi...Sad se fokus prebacuje na Varaždin, nadamo se novim bodovima da održimo stabilnost...

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

Svoj dio posla sjajno je obavio kapetan Lovre Kalinić, a Hajduk je pobjedom preskočio Osijek na drugom mjestu tablice.

- Prije svega hvala na čestitkama, u svakom derbiju je zadovoljstvo uzeti sva tri boda. Ovo je peta pobjeda u nizu ovdje, nismo prije na Rujevici imali ovako dobar omjer ali jednostavno danas je momčad pokazala karakter nakon nekih po meni nepotrebnih komentara da ova momčad nema moć. Momcima sam to prenio i u svlačionicu uoči utakmice i mislim da smo zasluženo slavili danas. 

Što vam je rekao trener u poluvremenu?

- Sigurno da smo i mi bili u nekom polugrču, trener nas je opustio, rekao nam je da uživamo u igri, da spustimo loptu na zemlju, teren je ovdje takav da se može igrati... Trener je odradio vrhunski posao u pripremi utakmice.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

Sada slijedi Varaždin, pa Kup...?

- Gledamo samo utakmicu po utakmicu, najprije dan odmora, pa priprema za Varaždin... 

Najčitaniji članci