Obavijesti

Sport

Komentari 6

Niko Kovač startao pobjedom, a Brekalo ga spasio šoka u debiju

Niko Kovač startao pobjedom, a Brekalo ga spasio šoka u debiju

Punih 90 minuta bilo je 0-0 protiv niželigaša Jene. A onda je povratnik u redove 'vukova' isporučio asistenciju pa opravdao Kovačeve izjave u kojima je rekao da ga ne želi prodati

VIDEO

Hrvatski stručnjak Niko Kovač njemački kup već je osvajao. Sjetit ćemo se fantastične pobjede u finalu s Eintrachtom protiv bivšeg mu kluba Bayerna pa ne čudi što je na klupi Wolfsburga debitirao slavljem u DFB Pokalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Wolfsburgu VIDEO

Doduše, 'vukovi' su do slavlja stigli teže od očekivanog. Punih 90 minuta bilo je 0-0 protiv niželigaša Jene. U prvom poluvremenu to nije dobro izgledalo. Igračima Wolfsburga nedostaje utakmica u nogama, a i Kovačeve ideje još nisu pustile korijenje pa je druga dionica susreta donijela i bolju igru.

FC CZ Jena - VfL Wolfsburg

Wolfsburg je ubacio u brzinu više, no lopta nije htjela u mrežu. Sve do 91. minute kada je povratnik u momčad Josip Brekalo poslao sjajan centaršut u sredinu, a Marmoush pogodio za veliko slavlje Kovačevih izabranika.

Inače, Brekalo je priliku dobio odmah na početku drugog poluvremena čime je Kovač ispunio obećanja i svoje izjave u kojima je rekao da će mu hrvatski reprezentativac biti potreban ove sezone i da ga ne želi prodati.

Photo session VfL Wolfsburg

Što je dobro i za Kovača i za Brekala. Josip je standardan član hrvatske reprezentacije i trebat će nam u dobroj formi za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Spomenimo da je priliku od 78. minute dobio i Bartol Franjić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići