Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Njemački izbornik Low: Imamo dobre šanse proći

Na papiru, Hrvatska je momčad od koje moramo najviše strahovati, misli team manager njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff

AFP
Foto: AFP
2 komentara

Austrija, Poljska, Hrvatska - počnimo se pakirati, Jogi!, u naslovu se njemačkom izborniku Joachimu Löwu obraća Bild. Nijemci su sigurno prošli kroz kvalifikacije, ali na posljednja dva Europska prvenstva nisu dobili niti jednu utakmicu. Triput su izgubili i triput remizirali, što je dovoljno da budu itekako oprezni.
- Hrvati i Poljaci su bili sjajni u kvalifikacijama, a Autrija će imati cijelu naciju iza sebe i ne smije ju se podcijeniti. No ukupno gledajući, imamo dobre šanse za proći u drugi krug - rekao je odmah nakon ždrijeba izbornik Njemačke.
Oglasio se i Oliver Bierhoff, bivši njemački reprezentativac, a danas menadžer reprezentacije.
- Kada pogledate sastave ostalih skupina, onda morate biti sretni – misli Bierhoff, koji se s dva gola u finalu protiv Češke 1996. donio Njemačkoj europski naslov.
- Utakmica protiv domaćina Europskog prvenstva nikada nije lagana. Ne smijemo niti podcijeniti Poljake, s obzirom na njihove posljednje rezultate. Na papiru, Hrvatska je momčad od koje moramo najviše strahovati – dodao je Bierhoff.

Naši partneri pišu
Message