Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bayern ovo nije doživio točno 23 godine! Njemački mediji: Kakva sramota i blamaža...

Bayern ovo nije doživio točno 23 godine! Njemački mediji: Kakva sramota i blamaža...

Ovo je vrhunac, dogodi se samo jednom u sto pokušaja. Rekli smo prije utakmice da vjerujemo da možemo do čuda. Stadion izgleda kao da će eksplodirati, rekao je Gaus koji je zabio za povijesnu pobjedu Saarbrückena

VIDEO

Prije točno 23 godine Bayern München se posramljen vratio iz Magdeburga nakon što je ispao iz šesnaestine finala Kupa od tamošnjeg četvrtoligaša. Od tada pa sve do danas su ispadali od prvoligaša i drugoligaša, ali nikada od momčadi iz nižeg ranga. Točno na dan velike sramote iz Magdeburga, Bayernu se ponovila nova katastrofa.

Trećeligaš Saarbrücken je iz šesnaestine finala Kupa senzacionalno izbacio bavarskog velikana (2-1). Bayern je poveo golom Thomasa Müllera i dominirao cijelim susretom, držao loptu u svome posjedu i dominirao. No, prvi veliki problemi pojavili su se krajem prvog dijela kada je Sontheimer izjednačio na 1-1.

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich

Do kraja utakmice igralo se praktički na jedan gol, a onda šok. U šestoj minuti sudačke nadoknade Gaus zabija za 2-1 i jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba koji se natječe u trećoj ligi.

Igrači Bayerna su nakon utakmice bili posramljeni. Većina ih je pobjegla u svlačionicu, a pred kamere je stao samo Thomas Müller. Teško je dolazio do riječi.

- Ovo je brutalan udarac za nas. Ispasti po treći put u drugom kolu Kupa nije ono čemu težimo. Moramo čestitati Saarbrückenu na njihovoj borbi. Naravno da nas je pogodio taj gol u 96. minuti, ali previše prilika smo prokockali prije toga.

1. FC Saarbrücken - Bayern Munich

Na jednoj strani tuga, očaj i nevjerica, a na drugoj - opća ekstaza i euforija. Domaćini i dalje ne vjeruju što su napravili.

- Ne mogu vjerovati, to je ludilo. Da nam je to netko rekao na dan izvlačenja, pomislili bismo da su ludi. Jednostavno fenomenalno. Ludnica - rekao je golman Saarbrückena Tim Schreiber, dok je strijelac pobjedničkog gola Gaus dodao:

- Ovo je vrhunac, dogodi se samo jednom u sto pokušaja. Rekli smo prije utakmice da vjerujemo da možemo do čuda. Stadion izgleda kao da će eksplodirati - rekao je junak domaćih.

Naravno, ovaj poraz imao je veliki odjek u njemačkoj javnosti pa su tamošnji mediji opleli po Bayernu.

'Blamaža', naslov je na Sport 1, dok Bild piše: 'Očajni Bayern i velika sramota'.

Pitanje je hoće li je preživjeti trener Thomas Tuchel

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta