Obavijesti

Sport

Komentari 60

Nova zvijezda: Vinogradarovi igrači fotkali su se s Balićem

Nova zvijezda: Vinogradarovi igrači fotkali su se s Balićem
1

Andrija Balić odigrao je najbolju utakmicu u dresu Hajduka protiv Vinogradara. Zabio je dva gola i jednom asistirao u pobjedi 3-0, a gostujući igrači tražili su ga fotografiju

VIDEO

U svega nekoliko dana mladi veznjak Andrija Balić čvrsto je ugrabio status najomiljenijeg igrača Hajduka. Gol Zadru, potpis novog ugovora, potom i dva gola Vinogradaru u Kupu, sve u tjedan dana. Točka na "i" bila je odluka iskusnog lisca Stanka Poklepovića da ga zamjeni pred kraj susreta kako bi zaradio pljesak na otvorenoj sceni.

Nakon utakmice okupili su se igrači Vinogradara i pozvali Balića da se vrati na teren kako bi odradili zajedničko fotografiranje za uspomenu. Tko zna kad će opet imati prigodu zaigrati na Poljudu, a i Balić bi mogao uskoro postati zvijezda nekog velikog europskog kluba.

Pitanje prolaza u polufinale Kupa bilo je riješeno u prvom ogledu, pa je Poklepović dao priliku nekolicini mladih, prije svih Baliću, koji je odgovorio dvama golovima i asistencijom Jozinoviću za treći, te Malokuu i Vlašiću. Poluvrijeme je dobio i novi igrač Hajduka Ruslan Kurbanov.

- Mi smo došli odigrati što bolje i upisati podnošljiv poraz. Znali smo da je Hajduk najbolji po bokovima, pokušali smo zaustaviti Vršajevića i Jozinovića, ali nismo mogli. Ipak smo mi županijski ligaš - kazao je trener gostiju Stjepan Gomerac.

Publika je ovaj put bijele ispratila pljeskom i skandiranjem: "Hoćemo pobjedu", misleći na ogled u Osijeku.

- Doživjeli smo nakon Zadra jedno neprilično ponašanje, zamolio sam igrače da se naklone svima i lepršajući rukama krenu prema svlačionicu. Nije to dobro ispalo, ali željeli smo omekšati na neki način tu situaciju s navijačima - kazao je Poklepović, svjestan koliko ga još posla čeka, a nije želio govoriti ni o željama u polufinalu.   

- Želimo onoga koga možemo proći, ali svi su jaki, pogotovo Rijeka i Dinamo, a mi smo "premliječni". U tri utakmice upisali smo svega jedan bod, što je jako slabo za Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani