Obavijesti

Sport

Komentari 10

Odbio meč protiv Chisore pa se prepolovio: Bivši svjetski prvak imao 132 kg, sad je u top formi

Odbio meč protiv Chisore pa se prepolovio: Bivši svjetski prvak imao 132 kg, sad je u top formi

Bivši svjetski teškaški prvak navodno je odbio meč protiv Chisore da se dovede u formu. Javio se s fotografijom na Instagramu i pokazao kako je na dobrom putu

Prije tri je godine Meksikanac Andy Ruiz Jr. (32, 34-2) šokirao do tada neprikosnovenog Anthonyja Joshuu (32, 24-2), omaleni 'debeljko' nokautirao je britanskog 'Apolona' i uzeo četiri titule teškaškog prvaka, kao i mnoge milijune na računu, a tad je krenula i nova epizoda u njegovom životu.

Andy Ruiz Jr v Anthony Joshua - IBF, WBA, WBO & IBO World Heavyweight Titles

Da, osigurao je velikoj familiji kuće i dovoljno sredstava za mnogo drugačiji život nego su ga dosad imali, ali otišlo je tu mnogo novaca i na automobile, provode, a Ruiz se samo debljao i nije dobro trenirao što je i pokazao porazom u revanšu protiv Joshue. Bio je spor, teži nego ikad, a navodno je sve to bilo zbog jačine udarca, no više je zvučalo kao isprika. 

Shvatio je da su stvari pošle po krivu pa se vratio treninzima i slavio protiv Chrisa Arreole (41, 38-7), a nakon toga se spominjalo da bi mogao i u ring protiv Dereka Chisore (38, 32-12). Pod novim trenerom Eddyjem Reynosom izgubio je petnaestak kilograma i izgleda bolje nego ikad.

Objavom na Instagramu dobio je mnoge komentare, a i na oko je vidljivo da je Ruiz daleko od onog 'debeljka' kakav je bio u uzvratnom meču protiv Joshue. Talenta zasigurno ima, situacija u teškoj kategoriji se promijenila, ali i dalje ima dovoljno vremena za novi pohod na vrh.