Obavijesti

Sport

Komentari 57

Na jednom mjestu donosimo sve zanimljivosti o utakmici!

Na jednom mjestu donosimo sve zanimljivosti o utakmici!
1

Hrvatska i Turska u 15 sati su otvarili skupinu D Eura u Francuskoj na pariškom Parku prinčeva. Bogat sadržaj uoči, za vrijeme i nakon utakmice pratili ste i pratite na 24sata

VIDEO


Prijenos se ne osvježava automatski.
Kliknite ovdje za ponovno učitavanje.

  • POBJEDA POLJSKE - Reprezentacija Poljske slavila je u drugoj utakmici dana, protiv debitanta Sjeverne Irske.
  • TUŽNA VIJEST - Darijo Srna nakon pobjede protiv Turske saznao je kako mu je preminuo otac. Uzeir Srna umro je nakon susreta koji je Hrvatska igrala s Turcima u Parizu. Bolovao je od teške bolesti. Drži se, kapetane.
  • HRVATI SLAVE - Velika pobjeda protiv Turske na startu Eura donijela je euforiju među hrvatske navijače. Pljusak ih je potjerao s pariških ulica pa su nastavili slaviti u kafićima. Više pročitajte OVDJE.
  • KRAJ UTAKMICE Iako je utakmica završila, a Hrvatska savršeno otvorila Euro u Francuskoj, mi ćemo i dalje pratiti sve što se događa u Francuskoj. Naši navijači imaju razloga za slavlje, koje će se sada preseliti u kafiće i na ulice Pariza. Nadajmo se da će sve biti u redu i kako je Joe Hart poručio svojim navijačima, tako i mi poručujemo našima, pazite na sebe i vidimo se u Saint-Etienneu u petak.
  • NAVIJAČI ODUŠEVILI Naši navijači zasad su najbolja priča Eura. Francuski i turski mediji oduševljeni su hrvatskim navijačima koji pjevaju zajedno s Turcima, Ircima, a o svemu vas uživo iz Pariza obavještava novinar 24sata.
  • SASTAVI Poznate su i prve postave Hrvatske i Turske. Čačić je bio dosljedan svemu onome što je uigravao na posljednjim treninzima.
  • HRVATI I IRCI Evo kako to izgleda kada se ujedine hrvatski i irski navijači.
  • RAKITIĆ Dragi naši navijači, svi koji su uz kockasti dres, budite uz nas, navijajte s nama da zajedno budemo pravi. Nije samo da smo mi na jednoj, a vi na drugoj strani, nego želimo zajedno ići jednim putem. Uz vas smo puno jači i želimo zajedno krenuti tim uspješnim putem već sada, u nedjelju, poručio je Ivan Rakitić hrvatskim navijačima.
  • PREDSJEDNICA Prije godinu dana, podmuklo, pod okriljem noći, iscrtana je svastika na Poljudu. Uvjerena sam da to nije učinio nitko tko voli svoju Domovinu. Ponovno pozivam nadležne institucije, prije svih MUP, da pronađu počinitelje, a prave navijače da pokažu kako se navija za našu Hrvatsku, napisala je na Facebooku predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.
  • JANICA I STIPE MIOČIĆ  Najuspješnija hrvatska olimpijka Janica Kostelić i najjači čovjek na svijetu Stipe Miočić poželjeli su Hrvatskoj sreću na Euru
  • TAKO SE NAVIJA Potpuna suprotnost u odnosu na protekla tri dana na Europskom prvenstvu. Hrvatski i turski navijači 'tuku' se isključivo pjesmom. Hrvatski navijači na jednoj strani ulice pjevaju Lijepa li si, Turci im odgovaraju svojim navijačkim pjesmama. A kako sve to izgleda pogledajte u ekskluzivnom videu novinara 24sata.
  • SUDAC Najbogatiji nogometni sudac na svijetu Jonas Eriksson dobio je čast suditi utakmicu Hrvatske i Turske. U svijetu nogometa je postao poznat kao milijunaš iz Švedske. Eriksson je sudio finale Europske lige ove godine, Hrvatskoj A reprezentaciji nikada još nije fućkao, a Turcima je sudio utakmicu kvalifikacija za ovaj Euro protiv Češke koja je također u našoj skupini. Tu utakmicu Turci su izgubili.
  • NEMA OZLJEDA Jučer je odrađen i posljednji trening prije utakmice s Turskom. Ante Čačić može biti izuzetno zadovoljan stanjem svoje momčadi prije svega zbog zdravstvenog stanja svoje momčadi. Nitko od igrača nije mu ozlijeđen i na Tursku može krenuti s najboljim što Hrvatska ima.
  • ANALIZA TURSKE Među najvećim poznavateljima turske reprezentacije je Ante Kulušić. Nekadašnji stoper Šibenika već je sedam godina u Turskoj, kapetan je Genclerbirligija, pa je idealan sugovornik kad treba analizirati udarni sastav Turske.
  • PRVO KOLO Vatreni su u prvim kolima na Europskim prvenstvima prilično uspješni. Od četiri nastupa na EP-ima Hrvatska nikad nije izgubila u prvom kolu. Tri puta smo pobijedili i jednom remizirali. Dobro saznanje pred današnju utakmicu.
  • 8:40 Došao je i taj famozni 12. lipnja. Hrvatska nogometna reprezentacija od 15 sati na pariškom Parku prinčeva igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv selekcije Turske.

24sata cijeli će dan svojim čitateljima nuditi bogat sadržaj iz francuske prijestolnice, ali i diljem Lijepe naše. Tako ćete na našem portalu moći čitati novosti iz Pariza i s raznih okupljališta navijača na kojima će se bodriti "kockasti".

Osim portala, pratite i Facebook-stranicu 24sata na kojima će se naši izvjestitelji javljati videoprijenosom uživo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja