Obavijesti

Sport

Komentari 7

Olmissum na domaćem terenu deklasirao Dinamo 6-0 i stigao na korak do naslova prvaka

Olmissum na domaćem terenu deklasirao Dinamo 6-0 i stigao na korak do naslova prvaka
5

Olmissum se iz Zagreba vratio s breakom i prilikom da u svojoj dvorani osvoji naslov prvaka. Nakon 6-0 u večerašnjem ogledu poveli su 2-1 u seriji, a priliku da je zaključe i osvoje naslov imaju već u ponedjeljak.

VIDEO

U trećoj utakmici doigravanja za futsal prvaka Hrvatske Olmissum je na domaćem terenu deklasirao Dinamo 6-0 te poveo 2-1 u seriji "tko prije do tri". Do naslova prvaka nedostaje im dakle još jedna pobjeda, a četvrta utakmica igra se također u omiškom Sportskom centru Ribnjak, u ponedjeljak u 19:15 sati. U slučaju da Dinamo poravna, eventualna peta utakmica igrala bi se sljedećeg vikenda u Zagrebu.

Olmissum je na svom terenu deklasirao Dinamo 6-0 i stigao na korak do naslova prvaka...
Olmissum šokirao krcati Dom sportova i izjednačio u finalu
Olmissum šokirao krcati Dom sportova i izjednačio u finalu

Od prve minute momčad Frane Despotovića zagospodarila je terenom, nizale su se prilike pred gostujućim golom i pravo je čudo što nisu zabili više od jednoga gola na otvaranju utakmice. Na lijepu asistenciju Jakova Hrstića u petoj je minuti zabio Josip Kolobarić. Najzaslužniji za to što su domaći igrači imali samo gol prednosti bio je gostujući golman Ante Piplica, koji je skinuo barem pet zicera Omišanima. Dobra igra podigla je atmosferu u dvorani u kojoj se okupilo oko 1.000 navijača. Do poluvremena su Omišani stigli i do drugog pogotka, kojeg je zabio finski reprezentativac Iiro Vanha nakon solo prodora po desnoj strani.  

Što je utakmica odmicala Dinamo je sve više uspostavljao ravnotežu i nekoliko puta opasno zaprijetio, no i golman Olmissuma Vinko Rozga bio je raspoložen. Obzirom na stanje na semaforu treneru gostiju nije preostalo ništa drugo nego u zadnjih pet minuta krenuti s igračem golmanom i pokušati okrenuti rezultat. No već u prvom napadu izgubili su loptu pa je Duje Kustura poentirao sa svoje polovine terena za 3-0.  

Dinamo je favorit a Olmissum je gladan: 'Mi smo se iz Zagreba vratili s onim po što smo i došli'
Dinamo je favorit a Olmissum je gladan: 'Mi smo se iz  Zagreba vratili s onim po što smo i došli'

Do kraja susreta Dinamo je ustrajao u igri s igračem više u polju, no niti su oni večeras bili raspoloženi, niti su znali kako otvoriti čvrstu obranu Omišana, koji su do kraja susreta još tri puta pogađali praznu mrežu za konačnih 6-0 i veliko slavlje nakon utakmice. Jedan gol zabio je Jakov Hrstić, dva je dodao Josip Jurlina. Visokom pobjedom Omišani su došli na korak do povratka naslova prvaka u svoje vitrine, u grad na ušću Cetine, a šest golova u mreži Dinama dodatno će ih dodatno napuniti samopouzdanjem.

Olmissum je na svom terenu deklasirao Dinamo 6-0 i stigao na korak do naslova prvaka...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana