Sport

Komentari 2

Ona je ring djevojka godine! Brittney potukla konkurenciju

Ona je ring djevojka godine! Brittney potukla konkurenciju

Palmer je prethodno osvajala istu nagradu 2012. i 2013., a ove godine je slavila u 'žestokoj' konkurenciji ispred Jhenny Andrade i Carly Baker. U UFC-u je 'debitirala' 2011.

Amerikanka Brittney Palmer  proglašena je ring-djevojkom godine na dodijeli MMA nagrada. Slavila je ispred Jhenny Andrade i Carly Baker.

Ovogodišnja pobjednica već je osvajala istu nagradu 2012. i 2013., a u UFC-u je 'debitirala' 2011. godine i odmah postala jedno od zaštitnih lica američke borilačke organizacije.

U jeku pandemije tijekom svibnja bila je jedina ring-djevojka na UFC-u 249 i tako dobila priznanje za iznimnu hrabrost.

Na Instagramu ima pravu vojsku pratitelja od 1.1 milijuna, a svoje fanove je tijekom ljeta 'častila' fotografijama u 'vrućim' izdanjima.

Također je, jedna od nekoliko UFC djevojaka koje su pozirale za naslovnicu Playboya - u ožujku 2012.

Godinu starija Brazilka Jhenny Andrade osvajala je nagradu također u tri navrata, a u UFC se vratila u veljači nakon poroda.  Proslavila se u rodnom Sao Paolu gdje je s 15 godina postala TV voditeljica, no tek kad se povezala s organizacijom Dana Whitea 2013., postala je svjetski hit.

Na Instagramu ima pola milijuna pratitelja, a svojim fanovima ne libi se pokazati privatni život.

Carly Baker predstavljala je Wimbledon za Miss ljepote Velike Britanije nakon što je manekensku karijeru započela s nepunih 14 godina. 

Tijekom karijere radila u brojnim granama industrije, od manekenstva, pjevanja, glume do TV voditeljice, a bila je i zaštitno lice popularne igrice Mortal Combat.

Izvan oktogona Carly vježba jogu, pilates, tajlandski boks i plesanje.

 

 

 

Najčitaniji članci