Sport

Komentari 13

Osječani sude utakmice koje će odlučiti o Europi, a meč Dinama i Šibenika igrat će se bez VAR-a

Osječani sude utakmice koje će odlučiti o Europi, a meč Dinama i Šibenika igrat će se bez VAR-a

Damir Batinić na Poljudu će dijeliti pravdu u utakmici Hajduka i Lokomotive u kojoj se domaćini bore za Europu, a gosti za ostanak. Dario Bel u isto će vrijeme biti na Rujevici na meču Rijeke i Gorice

HNS je u četvrtak objavio suce za posljednje kolo HNL-a ovu subotu u kojem će se Gorica, Rijeka i Hajduk boriti za dva mjesta u Konferencijskoj ligi, a Lokomotiva, Istra i Varaždin pokušati izbjeći ispadanje.

Utakmicu Rijeke i Gorice na Rujevici sudi Osječanin Dario Bel uz pomoćnike Luku Pušića (Zagreb) i Dinu Kneza (Osijek), dok su u VAR sobi Fran Jović i Igor Krmar iz Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo slavi duplu krunu

Osječanin Damir Batinić sudit će okršaj Hajduka i Lokomotive na Poljudu uz pomoćnike Marjana Tomasa (Osijek) i Krunu Širića (Županja), dok su za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka).

Slaven Belupu i Varaždinu u Koprivnici sudit će Riječanin Ivan Bebek uz Gorana Patakija iz Đakova i Bojana Zobenicu iz Velike Gorice, a VAR suci su Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline te Čakovčanin Borut Križarić.

Splićanin Duje Strukan bit će glavni za suđenje na utakmici Osijeka i Istre u Gradskom vrtu uz Šibenčanina Gorana Pericu i Solinjanina Alena Jakšića. Ivan Vučković je glavni VAR sudac, a njegov pomoćnik Vedran Đurak.

Sve četiri utakmice započet će u 17 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak finala Kupa

Sezona će završiti utakmicom Dinama i Šibenika na Maksimiru od 19.30 koju sudi Mario Zebec iz Cestice kraj Varaždina, pomoćnici su Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Marko Stolnik iz Varaždina.

VAR se na toj utakmici neće koristiti jer HNS nema dovoljno opreme kako bi istovremeno opremio svih pet subotnjih utakmica, od kojih se četiri igraju u isto vrijeme, a utakmica rezultatski nije previše važna s obzirom na to da je Dinamo osigurao prvo, a Šibenik šesto mjesto.

Najčitaniji članci