Sport

Komentari 11

Overeem u Trogiru: Jede 'zlatni roštilj' u Plazibatovom društvu

Overeem u Trogiru: Jede 'zlatni roštilj' u Plazibatovom društvu

Legendarni MMA borac Alistair Overeem (40) vratio se u Hrvatsku te se družio s našim najboljim kickboksačem Antoniom Plazibatom (27) i uživao u delicijama koje su svijetu predstavile jedan trogirski restoran

Legendarni Alistair Overeem (40, 47-19) odlučio se ponovno vratiti i uživati u ljepotama Hrvatske. Nizozemski borac ostao je bez ugovora u UFC-u nakon poraza od Aleksandra Volkova (32, 33-8) te sad odmara i traži novu organizaciju u kojoj će nastupiti. 

Naš najbolji kickboksač Antonio Plazibat ugostio ga je u trogirskom restoranu Coccolo iz kojeg često objavljuje fotografije, a oni su specifični po bifteku s zlatnim listićima.

Možda će Antonio dobiti koji savjet od jednog od svojevremeno najboljih udarača u Prideu te strašnom nokauteru iz K-1 dana. No, sigurno je da su se borci dobro opustili i uživali u 'zlatnom mesu'.

Podsjetimo, Nizozemac se zadnji put borio u veljači ove godine, a pitanje je gdje će nastaviti, odnosno hoće li završiti karijeru u 41. godini. S druge strane, Plazibat će se 17. srpnja u nizozemskim Rotterdamu na priredbi 'Glory 78' boriti protiv Tarika Khbabeza (29, 47-7-1).

Najčitaniji članci