Obavijesti

Sport

Komentari 59

Pali motore! Kapetan Modrić i Vatreni preletjeli već 7783 km

Pali motore! Kapetan Modrić i Vatreni preletjeli već 7783 km
2

Hrvatski reprezentativci danas napuštaju kamp ‘Šumska rapsodija’ u Iličevu, koji nam je donio sreću. Ždrijeb nas je vratio u Nižnji. Dosad su naši preletjeli 7783 kilometra na Mundijalu u Rusiji...

VIDEO

Zlatko Dalić i njegovi Vatreni danas lete dalje. Baš kao u pjesmi Daleke obale "Od mora do mora". Ili da budemo precizniji i aktualniji, "Od mora do mora, od rijeke do rijeke".

Put su započeli u blizini Sankt Peterburga, koji se nalazi na ušću rijeke Neve u Baltičko more, a kamp im je bio na obali Velikog Simaginskog jezera.

Prvu utakmicu odigrali su u Kalinjingradu, također na Baltičkom moru, drugu u Nižnjem Novgorodu, kroz koji protječe druga velika ruska rijeka Volga, a treću u Rostovu, na trećoj velikoj ruskoj rijeci - Donu.

Prođemo li u četvrtfinale, igrat ćemo u Sočiju, na obali Crnog mora. A potom, nadamo se i vjerujemo u to, pravac Moskva!

Mnogi su sumnjali u odabir kampa "Šumska rapsodija", prije svega zbog prirodnog fenomena zvanog "bijele noći", ali pokazao se kao fantastičan.

Okruženi stoljetnim ruskim šumama Vatreni su našli svoj mir i prava je šteta što moramo dalje, ali ždrijeb nas, rekosmo, tjera na to jer vodi najprije natrag u Nižnji na Dance pa Soči i onda u glavni grad "majčice Rusije".

Danci stižu iz Anape, njihov je kamp bio u krasnodarskom kraju na Crnom moru. Oni su putovali još i više od naših jer su igrali utakmice u Samari, Saransku i Moskvi, ukupno 9350 kilometara i po "kilometraži" su četvrti na cijelom SP-u.

Više od 16 sati proveli su u avionu...

VIDI OVO: 5 razloga zašto je mastrubacija zdrava za žene.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske