Sport

Komentari 19

Patrik Ćavar: Ključna je bila ta obrana 5-1, navijači su za 10!

Patrik Ćavar: Ključna je bila ta obrana 5-1, navijači su za 10!

Patrik Ćavar, jedan od naših najvećih rukometaša svih vremena, piše za 24sata analizu prve utakmice na Euru. Legendarnog Paku oduševili su naši pivoti, ali protiv Bjelorusije očekuje puno težu utakmicu

Na kraju smo uvjerljivo pobijedili, ali prvo poluvrijeme nije bilo dobro. Crna Gora nas je baš iznenadila, mi nismo bili pravi. Simić je sjajno branio, zabili su neke sjajne golove. Naša obrana nije bila u pravom izdanju, ali onda se sve promijenilo.

Ključna je u nastavku bila ta naša obrana 5-1. Domagoj Duvnjak je sjajno igrao prednjeg u toj obrani. Pojačali smo agresivnost, obrana nam je donijela pobjedu. Takva je obrana olakšala posao i Marinu Šegi, koji je bio jako dobar u nastavku.

Graz: Rukometna utakmica Hrvatska - Crna Gora

Posebno bih pohvalio naše pivote na čelu s Marinom Marićem. I on i ostali su odradili lavovski dio posla. Bitno je da smo na Europskom prvenstvu krenuli s dva boda, sad je ipak sve lakše.

Bjelorusija će nam sigurno biti najteži protivnik u skupini. To će biti neugodna utakmica i morat ćemo biti u boljem izdanju nego protiv Crne Gore. Tu ćemo morati svih 60 minuta biti na pravom nivou. Protiv Crne Gore smo imali puno problema u prvih 30 minuta, ali smo na kraju pokazali klasu.

Za kraj sam ostavio naše navijače. Oni su doista bili posebni. Bili su za čistu desetku. Pa cijelu utakmicu su se samo oni čuli. Neka samo na ovakav način nastave bodriti našu momčad. Sve je lakše kad se čuje taj huk s tribina.

LEGENDARNI TRENER LINO ČERVAR MISLI KAKO ĆE HRVATSKA OPET BITI NA RUKOMETNOM VRHU SVIJETA:

Najčitaniji članci