Obavijesti

Sport

Komentari 20

Uraganski Francuzi u šest su nam minuta zabili dva gola

Uraganski Francuzi u šest su nam minuta zabili dva gola
2

Uraganski Francuzi! Hrvati su u potpunom šoku, a to Francuzi sjajno koriste i dolaze do svog četvrtog gola. Nakon autogola Mandže pogađali su Griezmann, Pogba i Mbappé

VIDEO

Rapsodija golova u Moskvi! Francuska dolazi do novog vodstva zahvaljujući golu Griezmanna iz penala. Ivan Perišić je u kaznenom prostoru Hrvatske loptu dirao rukom, a glavni sudac Nestor Pitana je dosudio korner za Francuze.

Međutim, nakon sugestije VAR-a Argentinac je ipak pokazao na bijelu točku. Odgovornost pucanja penala na sebe je preuzeo Griezmann koji je pucao u Subašićev donji desni kut. Suba se bacio u drugu stranu i lopta je ušla u gol. 

Ovo je za francuskog napadača četvrti gol na ovom Svjetskom prvenstvu.

 

Novi šok za Vatrene! Tek što je počelo drugo poluvrijeme Francuzi su došli do novog gola, a ovoga puta je sjajno pogodio Paul Pogba koji je tu akciju i započeo. 

Veznjak Manchester Uniteda poslao je jednu dugu loptu sa svoje polovice koju stiže brzonogi Mbappé. Napadač PSG-a je potom pokušao centrirati, ali je Strinić uletio u blok. Na našu nesreću lopta se naknadno odbija do Griezmanna koji ju odlaže za Pogbu. 

Pogba je tukao iz prve desnom nogom, ali pogodio je blok, no lopta mu se opet odbija. Iz drugog pokušaja je sjajni veznjak lijevom nogom plasirao loptu u Subinu desnu stranu i postavio visokih 3-1.

Hrvati su u potpunom šoku, a to je iskoristio Mbappé sjajnim udarcem iz daljina kojim je još jednom povećao vodstvo svoje reprezentacije. 

Lucas je dodao jednu loptu za mladog napadača Francuske koji bez razmišljanja tuče iz daljine. Bio je precizan i lopta je ušla u Subinu desnu stranu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske