Obavijesti

Sport

Komentari 30

Perez: Jose? Budućnost se ne može predvidjeti, ali zasad - ne

Perez: Jose? Budućnost se ne može predvidjeti, ali zasad - ne
9

Budućnost se ne može predvidjeti, ali danas neće biti ništa od toga. Razmišljamo samo o Rafaelu Benitezu. Međutim, imam dobra sjećanja na Mourinha, kaže Perez

VIDEO

Prvi čovjek Real Madrida, predsjednik Florentino Perez, održao je konferenciju za novinare na kojoj se dotaknuo brojnih zanimljivih tema, između ostalog i odlaska Rafe Beniteza te mogućeg dolaska Josea Mourinha, koji je dobio otkaz u Chelseaju, piše španjolski AS. 

- Benitez neće biti smijenjen, a Zidane ga neće zamijeniti kako su neki mediji pisali. Cijenim Zidanea i jednog dana će biti dobar trener Reala, ali ne sad. Benitez je rješenje, a ne problem - rekao je Perez i dodao u vezi Mourinha:

- Budućnost se ne može predvidjeti, ali danas neće biti ništa od toga. Razmišljamo samo o Rafaelu Benitezu. Međutim, imam dobra sjećanja na Mourinha. Podigao nam je natjecateljsku razinu. Sjećam se da smo bili 13. na Uefinoj rang ljestvici kada je došao, a kada je otišao bili smo prvi. Tri puta smo igrali polufinale Lige prvaka, ali ne i finale.

Benitez ima punu Perezovu podršku, a završit će sezonu na klupi Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekao sam da je dobar trener i da je prava osoba koja može riješiti problem koji imamo od siječnja. Bila je to katastrofalna godina. Benitezu treba vremena - objasnio je Perez.

Perez je imao i razgovor s kapetanom Sergijom Ramosom, koji je pokušao pronaći rješenje za trenutačno stanje Reala.

- Sergio je veoma draga osoba. Rekao sam mu da se nečiji interesi nekad ne poklapaju s onima kluba. Na kraju krajeva, ovaj klub nije moje vlasništvo. 

REUTERS/PIXSELL

Dotaknuo se i Karima Benzeme i afere oko ucjenjivanja reprezentativnog kolege Mathieua Valbuene. 

- Sve je regularno. Bila je to situacija s kojom se nije bilo lako nositi. Ali znam da Benzema nije napravio ništa loše. Ima prijatelja koji je bio u zatvoru, ali Benzema je u životu radio samo dobre stvari. Nikad nije zakasnio, nikad nije odbrusio treneru, nikad se nije posvađao sa suigračem - izjavio je Perez pa se okrenuo mogućoj Fifinoj kazni:

- Razgovarali smo i sve smo objasnili. Blatter je rekao da je normalno da nas kazne. Rekao je kako je normalno da svaki klub, koji napravi prekršaj kao i Barcelona, bude kažnjen. Međutim, mi nismo napravili ništa krivo. U istrazi su bila i Zidaneova dva sina.

REUTERS/PIXSELL

Za kraj, Perez je pričao o Ronaldu, Baleu i Piqueu.

- Kao i Cristiano, Bale je prije tri godine igrao na višem nivou nego sad. To sve govori. A o Piqueu ne želim razgovarati - zaključio je glavni čovjek Reala. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru