Sport

Komentari 10

'Pogba, poslušaj mamu. Ne želi te u PSG-u. Ne želimo te ni mi'

'Pogba, poslušaj mamu. Ne želi te u PSG-u. Ne želimo te ni mi'

Navijači PSG-a ne žele vidjeti francuskog veznjaka u momčadi Mauricija Pochettina, a to su i javno iskazali transparentom na ulicama glavnog grada Francuske

Posljednjih se dana sve više piše o mogućem prelasku Paula Pogbe u PSG. Vjerojatno bi svaki navijač volio vidjeti fantastičnog veznjaka u svojoj omiljenoj momčadi, no ne i Parižani.

Navijači PSG-a ne žele vidjeti Pogbu u momčadi Mauricija Pochettina, a to su i javno iskazali transparentom na ulicama glavnog grada Francuske.

"Pogba, poslušaj mamu. Ona te ne želi ovdje, a ni mi", poruka je navijača PSG-a.

Pogba, naime nikada nije zaigrao u "Le Championnatu". Već kao 16-godišnjak je otišao u Manchester United koji ga je 2012. besplatno dao Juventusu, da bi četiri godine kasnije za njega 'iskeširali' 105 milijuna eura. Odličan posao uprave Uniteda, nema što!

Njemu aktualni ugovor s 'crvenim vragovima' ističe u lipnju sljedeće godine kada bi ponovno mogao otići besplatno iz kluba. Da se to ne dogodi, moraju ga prodati ovog ljeta ili s njim dogovoriti produljenje suradnje.

Naravno, i u zimskom prijelaznom roku bi ga na neki klub morao platiti, ali svaki će radije pričekati još pola godine i dovesti ga bez odštete. Po Transfermarktu, Pogba vrijedi 60 milijuna eura.

Najčitaniji članci