Sport

Komentari 5

Političari posjetili stadion pa ga navijači odlučili - dezinficirati!

Političari posjetili stadion pa ga navijači odlučili - dezinficirati!

Ultrasi Rayo Vallecana poznati su kao veliki ljevičari, a predsjedniku kluba Martinu Presi nisu mogli oprostiti što je u utakmici uživao sa članovima desničarske političke stranke

Nesvakidašnji prizori u drugom rangu  španjolskog nogometa. Naime, u ponedjeljak nakon utakmice Rayo Vallecana i Albacetea, koja je završila podjelom bodova (2-2) navijači kluba iz predgrađa Madrida dezinficirali su stadion.

Ne, nije zbog korone. Naime, navijači Raya poznati su kao ljevičari, a njihov vlasnik Martin Presa odlučio je na utakmici ugostiti članove političke 'desnice' što se navijačima, u najmanju ruku, nije svidjelo.

Nekoliko političara bilo je tijekom utakmice na tribinama da bi nakon susreta navijači odjeveni u žute kombinezone dezinficirali stadion.

Rayo je sa 57 bodova trenutačno na šestom mjestu, posljednje koji vodi u doigravanje za La ligu. No, već su tri utakmice bez pobjede pa možda ih malo 'protrese' ovakva reakcija navijača. Do kraja prvenstva je ostalo šest kola, a Rayu opasno pušu za vratom Girona (55) i Ponferradina (53).

Albacete je, s druge strane, 'zakopan' na dnu ljestvice sa samo 33 i velikim izgledima za ispadanjem iz lige.

Najčitaniji članci