Sport

Komentari 73

Poljud će gorjeti: Navijači su razgrabili sve ulaznice za Istok i Zapad u samo nekoliko sati!

Poljud će gorjeti: Navijači su razgrabili sve ulaznice za Istok i Zapad u samo nekoliko sati!

Ulaznice za susret Hrvatske i Rusije na Poljudu (14. studenog) puštene su u pretprodaju u 15 sati, a mjesta još ima samo na sjevernoj i južnoj tribini

Bez obzira na remi protiv Slovačke, Hrvatska i dalje ima sve u svojim rukama u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Uz pobjedu protiv Malte, 'vatreni' će se za prvo mjesto u skupini boriti protiv Rusije na Poljudu 14. studenog u posljednjem kolu, a kako smo i očekivali, splitski stadion će gorjeti. 'Vatreni' će imati veliki vjetar u leđa, a Ruse čeka pakao!

Ulaznice za taj susret puštene su u pretprodaju danas u 15 sati, a nešto prije 20 sati HNS je obavijestio javnost kako su rasprodane sve ulaznice za Istok i Zapad! 

Čim je kucnuo čas za prodaju ulaznica, navijači su masovno okupirali HNS-ov portal za ulaznice koji je pukim čudom izdržao ogromnu navalu. Ulaznica za istočnu i zapadnu tribinu tako više nema u prodaji, a obzirom na nevjerojatan interes, pitanje je trenutka kada će nestati i one za Sjever i Jug. Ukupni kapacitet Poljuda je 35.000. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Cyprus v Croatia

Navijači iz Dalmacije zaželjeli su se reprezentacije, a to su pokazali u rujnu protiv Slovenije. 'Vatreni' su u fantastičnoj predstavi razbili susjede s 3-0, a ništa bolje se nisu proveli ni Mađari prije dvije godine. Poljud je bio krcat, ulaznice su pograbljene u gotovo jednom danu, a Mađarska je nastradala s 3-0.

Split: Navijači na utakmici Hrvatska - Slovenija

Poljud i vrela dalmatinska krv pokazali su se dobitnom kombinacijom za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a ne sumnjamo kako će tako biti i za nešto manje od tri tjedna kada na Poljud stiže Rusija. Za Dalićeve izabranike ta je utakmica biti ili ne biti. Više nemamo pravo na kiks i protiv Rusije nam za prvo mjesto igra samo pobjeda. A pravi temelj za to su krcati Poljud i fantastična atmosfera. 

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija

Zlatko Dalić je danas objavio popis igrača na koje računa za posljednje susrete protiv Malte (11. studenog) i Rusije (14. studenog). Na Dalićevom popisu nalaze 24 igrača uz šest s pretpozivom. I gotovo je jednak onom iz prošlog ciklusa, s tim da su ovaj put Lovren, Ćaleta-Car uhvatili formu u svojim klubovima, Juranović se vratio nakon ozljede, a na popisu nema Mile Škorića i Filipa Uremovića. 

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 13. studenoga (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn - Rasprodano 
Zapad: 150 kn - Rasprodano 
Istok sredina: 120 kn - Rasprodano 
Istok: 100 kn - Rasprodano
Sjever/Jug: 80 kn

Najčitaniji članci