Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ponosni Rožman: Pokazali smo inat kad su Rijeku svi otpisali...

Ako svi budu zdravi, muški ćemo se postaviti i, kad se najviše zainatimo, onda smo najbolji, najavio je trener Rijeke utakmicu play-offa Europske lige protiv Kopenhagena idući četvrtak

VIDEO

Velika pobjeda za igrače, momčad, klub, hrvatski nogomet. Stvarno smo napravili dobru pripremu u ovih deset dana. Znali smo tko je na drugoj strani. Sve momčadi, čak i Šahtar je imao probleme s njima i teško je doći do čistih situacija, rekao je Simon Rožman nakon prolaska u play-off Europske lige.

Rijeka je teškom mukom izbacila ukrajinski Kolos iz Kovalivke na Rujevici 2-0 nakon produžetaka i izborila okršaj kod Kopenhagena idući četvrtak.

Pokretanje videa...

Rijeka, Kup, svlačionica 00:18

- Drugo poluvrijeme bilo je podjednako, a onda je došla kiša. Bolje smo se snašli u ovim uvjetima, na kraju nam se posrećilo. Mislim da smo više zaslužili ovu pobjedu - rekao je slovenski stručnjak za Arena Sport i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne bi Ukrajinci promijenili strategiju da su ranije primili gol, da sa povuku i igraju na dugu loptu. Iskontrolirali smo sve i nismo ih pustili blizu gola osim možda jedne šanse. Teško je na ovom brzom terenu doći iza njih.

- Najvažnije je da smo izborili iduću rundu, pokazali smo inat kad su nas svi otpisali. Na volju smo prošli, hvala i navijačima i cijelom gradu na podršci.

Ma nije sve tako crno: Rijeka osvjetlala obraz HR-nogometa!
Ma nije sve tako crno: Rijeka osvjetlala obraz HR-nogometa!

Kolos je probio Portugalac Joao Escoval u 102. minuti iz kronera, a Andrijašević je zaključio priču čudnim golom u 115. Kulenovićeva lopta išla je u gol i stala u lokvi, a Franko ju je samo pospremio.

- Ulazak Escovala nije bio planiran, Velkovski je morao izaći. Radili smo godinu dana dobro da bismo se nagradili u ovakvim utakmicama. Idemo u play-off i sad ćemo razmišljati dalje.

Što može Rijeka protiv Kopenhagena?

- Naša je želja pokazati što imamo. Iskreno, nismo se ni opterećivali protiv koga igramo. Imamo dovoljno vremena da se u miru spremimo. Igrači su istrošeni, vidjet ćemo kakvi će biti sutra. Ako svi budu zdravi, muški ćemo se postaviti i, kad se najviše zainatimo, onda smo najbolji - zaključio je Rožman.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...