Sport

Komentari 2

Posebna Ivičina poruka: Uvijek nadbrojani, ali nikad nadjačani!

Posebna Ivičina poruka: Uvijek nadbrojani, ali nikad nadjačani!

Ivica Kostelić bio je na pobjedničkom postolju u Svjetskom kupu čak 60 puta i sigurno zna kako je Filipu Zubčiću, koji je povijesni rezultat ostvario ovu subotu u veleslalomu u Adelbodenu

Hrvatska je nakon dugih pet godina dobila čovjeka na pobjedničkom postolju u Svjetskom skijaškom kupu, a legenda koji je posljednji predstavljao Lijepu Našu na tronu toga 16. siječnja 2015. bila je tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivica Kostelić (40), najbolji skijaš kojeg je Hrvatska dala i koji je u zasluženoj mirovini tri godine, bio je među prvima koji su čestitali Filipu Zubčiću (26) na fenomenalnom uspjehu, drugom mjestu u veleslalomu u švicarskom Adelbodenu, gdje je Ivica četiri puta bio na postolju i jednom pobijedio, u slalomu 2011.

Danas je "Profesor" trener u hrvatskoj reprezentaciji i s guštom je popratio ovaj uspjeh koji pokazuje da hrvatsko skijanje nikako nije umrlo odlaskom Janice i Ivice s velike scene.

"UVIJEK NADBROJANI, NIKAD NADJAČANI!
Prvo postolje u Svjetskom kupu za Filipa Zubčića ⚡ i prvo postolje za Hrvatsku 🇭🇷 nakon 2015.! Bravo Zubo i bravo ekipa! Ponos!
#proudbrother", napisao je Ivica u čestitki Zubčiću.

- Sve znam, posljednje postolje je Ivica Kostelić dohvatio na kombinaciji u Wengenu početkom 2015. godine. Uh, kada je to bilo. Ma nema straha, bit će ovakvih rezultata još, u dobroj smo formi, spremni smo za još ovakvih uspjeha. Ma baš sam ponosan, vratili smo hrvatsko skijanje u sam svjetski vrh, znam da spadamo u skijašku elitu. Ovaj post bez postolja je bio predug, sada će biti više ovakvih rezultata - rekao nam je Zubčić iz Adelbodena.

Najčitaniji članci