Obavijesti

Sport

Komentari 1

Požar u Torontu kratko odgodio susret, Netsi slavili u osmoj od posljednjih devet utakmica

Požar u Torontu kratko odgodio susret, Netsi slavili u osmoj od posljednjih devet utakmica
6

Brooklyn Nets su na gostovanju nanijeli četvrti poraz zaredom Miami Heatu pobijedivši ih sa 110-95. Kevin Durant je za pobjedu Netsa, koji su osmi u Istočnoj konferenciji sa 39 pobjeda i 35 poraza, ubacio 23 koša

VIDEO

Sinoć je najuzbudljivija utakmica u NBA bila ona između Toronto Raptorsa i Indiana Pacersa u Torontu koja je bila prekinuta na sat vremena zbog požara i evakuacije publike.

Požar je u prvoj četvrtini utakmice u Scotiabank Areni uzrokovao električni kvar na zvučniku u areni nakon čega je došlo do evakuacije publike, a momčadi su napustile teren u 4:05 minuti druge četvrtine pri vodstvu Raptorsa 66-38. Na kraju je Toronto slavio s visokih 131-91. 

NBA: Indiana Pacers at Toronto Raptors

Dominacija Toronta se nastavila i nakon odgode od 65 minuta bez navijača na tribinama. Pascal Siakam je bio najbolji pojedinac pobjedničke momčadi sa 23 koša, a Scottie Barnes je dodao 19 koševa i sedam asistencija koliko ih je upisao i Siakam. Toronto je šesti na Istoku s omjerom pobjeda i poraza 42-32, dok je Indiana 13.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Indiane najbolji je bio Oshae Brissett sa 21 ubačajem.

Memphis Grizzlies su upisali sedmu pobjedu zaredom na domaćem terenu, svladavši sa 127-102 Milwaukee Buckse, a do pobjede ih je vodio De'Anthony Melton sa 24 poena.

NBA: Milwaukee Bucks at Memphis Grizzlies

Desmond Bane je ubacio 20 koševa, a Dillon Brooks 19 za Grizzliese koji su drugi na Zapadu sa 52 pobjede i 32 poraza.

Giannis Antetokounmpo je bio najučinkovitiji u redovima Bucksa sa 30 pogodaka i 11 skokova. Milwaukee je četvrta momčad Istočne konferencije sa 46 pobjeda i 28 poraza.

Chicago Bulls su u gostima sa 98-94 bili bolji od Cleveland Cavaliersa. U redovima Chicaga najbolji je bio sa 25 pogodaka Zach LaVine, dok je DeMar DeRozan dodao 20.  Cavaliers su imali priliku popeti se na peto mjesto na kojem je Chicago (43-31) ali su pali na sedmo mjesto Istočne konferencije.

Brooklyn Nets su na gostovanju nanijeli četvrti poraz zaredom Miami Heatu pobijedivši ih sa 110-95. Kevin Durant je za pobjedu Netsa, koji su osmi u Istočnoj konferenciji sa 39 pobjeda i 35 poraza, ubacio 23 koša.  Netsima, koji su vodili u jednom trenutku čak 37 koševa, ovo je osma pobjeda u zadnjih devet utakmica.

NBA: Brooklyn Nets at Miami Heat

Heat, kojeg je predvodio Bam Adebayo sa 31 košem, sada je pao na drugo mjesto Istoka iza Philadelphije. 

San Antonio Spurs su u gostima sa 107-103 bili bolji od New Orleans Pelicansa, zahvaljujući čemu su došli na utakmicu prednosti ispred njih u Zapadnoj konferenciji u borbi za zadnje mjesto koje vodi u doigravanje.

CJ McCollum je ubacio 32 koša, a Jose Alvarado 23 za Pelicanse.

Sacramento Kings su nakon produžetaka sa 114-110 pobijedili domaći Orlando Magic, a slavlje im je osigurao Harrison Barnes koji je zabio tricu 12 sekundi prije kraja produžetka. Orlando je ispustio prednost od 105-97 u zadnje dvije minute regularnog dijela utakmice.

Najzaslužniji za pobjedu Denver Nuggetsa od 113-107 nad Oklahoma City Thunderom bio je Nikola Jokić koji je utakmicu završio sa 35 koševa, 12 skokova i osam asistencija.

NBA: Oklahoma City Thunder at Denver Nuggets

Will Barton je dodao 18 pogodaka za Nuggetse koji su šesti na Zapadu.

Houston Rockets su u gostima sa 115-98 pobijedili Portland Trail Blazerse, a Alperen Sengun je zabio 16 od ukupno 27 koševa u zadnjoj četvrtini za pobjedu svoje momčadi.

Jalen Green je dodao šest trica i utakmicu je završio s učinkom od 25 koševa za Houston koji su svladali Portland sa 125-106 i u petak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića