Obavijesti

Sport

Komentari 38

Pozdravio je igračice, suradnike i pozvao sve na zadnji zagrljaj

Pozdravio je igračice, suradnike i pozvao sve na zadnji zagrljaj
5

Podravka nije bila u bajnoj formi u Ligi prvakinja, rukometašice su nizale poraze, pa je pobjeda nad Lokomotivom u domaćem prvenstvu bila "pod mus". I došla je, ali Saraču srce nije izdržalo

VIDEO

Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan, govorio je Zlatko Saračević nekoliko minuta nakon nedjeljne pobjede Podravke nad Lokomotivom 32-29 u 15. kolu prve hrvatske rukometne lige za žene u Koprivnici.

"Kokice" su lovile rivala iz Zagreba koji je ispred njih na ljestvici, kao i Umag ali s četiri utakmice manje. Deveta pobjeda u devet kola bila je, nažalost, posljednja za njihova trenera kojemu je, dok je kući vozio trenericu golmanica Barbaru Stančin, pozlilo.

Neslužbene informacije govore o srčanom udaru, a koliko je poznato, ranije nije imao većih zdravstvenih problema.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo Zlatko Saračević

Pokretanje videa...

Zlatko Saračević 01:34

Liječnici u koprivničkoj bolnici trudili su se 40 minuta reanimirati ga i vratiti u život, ali nisu uspjeli. Zauvijek je, u 60. godini, stalo kucati srce zlatne ljevice hrvatskog rukometa.

Dvadeset sekundi prije kraja svoje posljednje utakmice, pri vodstvu od četiri gola razlike, Sarač se okrenuo prema klupi i čestitao igračicama i stručnom stožeru.

Navijači Podravke opraštaju se od Zlatka, ostavljaju svijeće...
Navijači Podravke opraštaju se od Zlatka, ostavljaju svijeće...

U posljednjim sekundama njegova je ekipa primila još jedan gol koji ništa nije promijenio oko konačnog ishoda. Podravkašice su potrčale jedna drugoj u zagrljaj, a na Zlatkovu licu nije se moglo očitati posebno zadovoljstvo.

Sportski je pružio ruku suparniku Nenadu Šoštariću i njegovim suradnicima, potom i sucima Tomislavu Cindriću i Robertu Gonzureku pa pozvao djevojke na zajednički zagrljaj.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:30:10: Kraj utakmice Podravka - Lokomotiva

Baš su to istaknuli i u klupskom priopćenju.

"Danas je svoju ekipu vodio u još jednoj važnoj utakmici koju su pobijedile za svog trenera koji je beskrajno vjerovao u njih. Pratio je svaki njihov korak i gotovo tri godine prolazio sve tuge i radosti zajedno s njima. Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultate", napisali su.

Popravio je nakon toga ovratnik i nije htio pozirati za zajedničku fotografiju s ostatkom momčadi. Mahnuo je rukom, kao da je htio reći: možete vi to bez mene...

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:30:58: Sarač napušta dvoranu

- Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali - govorio je Saračević i zaključio:

- Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo.

Saračevićeva ljubavna priča: Kornelija je bila 28 godina mlađa, kum im je bio Jović
Saračevićeva ljubavna priča: Kornelija je bila 28 godina mlađa, kum im je bio Jović

Unatoč devetoj pobjedi u devet utakmica, Podravka nije bila u bajnoj formi u Ligi prvakinja, pobijedila je samo dvaput u 14 utakmica i u osminu finala ide kao posljednja ekipa skupine. Slabiji rezultati bili su okidač za rastanak koji je trebao doći na kraju treće sezone u Koprivnici, a djevojke će sad, prije njena završetka, morati bez trenera. Uz veliku motivaciju da za njega dovrše posao...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju