Sport

Komentari 22

Prvi čovjek Dragovoljca: Ja sam potjerao hajdukovce iz kluba

Prvi čovjek Dragovoljca: Ja sam potjerao hajdukovce iz kluba

Tonio Teklić i Dino Skorup došli su krajem lipnja u novog prvoligaša skupljati iskustvo, ali suradnja je naprasno prekinuta te će dvojac na novu posudbu u Šibenik. Marinko Perić optužuje njih

Baš uoči utakmice Hrvatskog dragovoljca i Hajduka ovaj petak u Kranjčevićevoj stigla je vijest kako dvojica igrača splitskog kluba na posudbi, Tonio Teklić (21) i Dino Skorup (21), nakon samo mjesec i pol dana napuštaju Siget.

Nova bi im adresa mogla biti šibenski Šubićevac, a svoju verziju takve odluke u razgovoru za Sportske novosti ponudio je predsjednik Dragovoljca Marinko Perić.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosidba na Poljudu

- Ne želim to promatrati kao prekid suradnje Hajduka s našim klubom, već sam spomenutu dvojicu ja potjerao iz kluba zbog nezalaganja - rekao je.

Obojica su u Novi Zagreb stigla pred početak sezone kako bi skupila prvoligaške minute. Teklić je nastupio četiri puta, Skorup tri. Nakon što obojica nisu bili u zapisniku u visokom porazu u Šibeniku (6-2), postalo je jasno da se nešto kuha.

Obojica veznjaka prošlu su sezonu provela u Hajdukovoj drugoj momčadi koja je ovo ljeto ukinuta. Skorup ima i jedan nastup za prvu momčad, u remiju 1-1 protiv Slaven Belupa iz travnja, dok je Teklić podosta iskusniji, s 37 nastupa za prvi sastav.

Dragovoljac je sezonu počeo katastrofalno, sa svih pet poraza i gol-razlikom 6-18, a Šibenik je u nešto boljoj situaciji, osvojio je četiri boda. U nedjelju ga očekuje gostovanje kod europske Rijeke.