Sport

Komentari 23

Prvo Euro, onda karijera: Milan lovi Brekala! U redu je i Napoli

Prvo Euro, onda karijera: Milan lovi Brekala! U redu je i Napoli

A hrvatskog reprezentativca prate i Fiorentina, Everton te Leeds. Odigrao je dobru sezonu u Wolfsburgu s kojim je izborio Ligu prvaka i tek nakon nadolazećeg Europskog prvenstva razmišljat će o selidbi

Talijanski nogometni div AC Milan vratio se u Ligu prvaka nakon sedam godina i u narednom periodu ima zadatak ojačati momčad za nadolazeću sezonu u kojoj će igrati na tri fronta. Pa se tako u rosteru imena povezanih s 'rossonerima' pojavilo i ono Josipa Brekala (22).

POGLEDAJTE VIDEO: Pripreme za Euro u Rovinju

Hrvat je odigrao dobru sezonu u Wolfsburgu, zabijao je Schalkeu, Kolnu za pobjedu, hat-trickom je srušio Union Berlin... Pa ne čudi što je interes za mladog krilnog igrača pokazao klub, kojem je upravo desno krilo deficitarna pozicija.

Prema saznanjima Bilda, Paolo Maldini i Frederic Massara pomno prate situaciju s Brekalom, čiji će se status podrobnije razjasniti nakon nadolazećeg Europskog prvenstva.

Bivši igrač Dinama tako bi u Milanu mogao zamijeniti Marija Mandžukića, koji je netom napustio San Siro, no kako njemački medij saznaje, za Brekala u redu stoje i Napoli, Fiorentina, Everton te Leeds.

Prednost Milana je što je izborio Ligu prvaka pa će imati 'pole poziciju' u odnosu na druge klubove, prvenstveno ako za Brekala ponudi ne manje od 15 milijuna eura. Tek onda će Wolfsburg razmatrati moguću prodaju.

Za sada službenih ponuda za Hrvata još uvijek nema, a teško je za očekivati i da će ih biti prije Eura.

Najčitaniji članci