Sport

Komentari 5

Pulev nije čitao ugovor: Slomit ću Joshuu pa krenuti po Furyja!

Pulev nije čitao ugovor: Slomit ću Joshuu pa krenuti po Furyja!

U subotu navečer čeka nas dvoboj za titule koje drži Anthony Joshua (31), a njegov izazivač Kubrat Pulev (39) nekim je izjavama pokazao da je zaboravio čitati mala slova

Ovog puta bit ću jedan novi Kubrat Pulev i ovo nikako nije moj posljednji meč. Pobijedit ću za sve Bugare i postati prvi prvak teške kategorije iz moje domovine. Pun sam, energije, osjećam se snažan i nakon ovog meča borit ću se protiv Tysona Furyja, ispalio je kao iz topa za Boxing News 24 Kubrat Pulev (39), sljedeći izazivač teškaškog prvaka Anthonyja Joshue (31) koji će se u subotu, 12. prosinca, boriti u Londonu.

Lijepe su to i žustre najave Bugara koji nije više u cvijetu mladosti te se nada svom 'labuđem pjevu', ali valja istaknuti da takav epilog nije moguć. Anthony Joshua je veliki favorit u ovoj borbi, ali čak i ako izgubi, ima pravo na revanš prema ugovoru pa Pulev nikako ne može na Tysona Furyja (32) prije no odradi mogući revanš.

POGLEDAJTE VIDEO: Mike Tyson trenira

Posljednje predstave Puleva u ringu dovode u pitanje njegove mogućnosti protiv britanskog boksača, ali i Andy Ruiz Jr (31) je bio veliki autsajder pa je na kraju slavio. Bugarski je boksač najavio novog sebe u ringu, a Joshua je istaknuo da je imao više vremena za pripremu.

- Vidjet ćemo kakav će biti, ja znam da sam ja spreman za svaku verziju. To mi zapravo nije važno, jedino bitno je kakav ću ja biti. Kad sam dobar, mogu ga vrlo lako pobijediti. Energičan sam i jako snažan. Idem ispuniti san svog oca. Zbog toga smo moj brat i ja ovdje. Želja mu je bila imati sinove koji će biti boksački prvaci i mi smo sad tu. Gleda nas od gore i siguran sam da je sretan - rekao je Pulev.pa se osvrnuo o mogućem meču Furyja i Joshue:

- Taj meč neće se dogoditi jer ću u subotu ja biti pobjednik. Vidjeli smo puno grešaka koje Joshua radi i puno njegovih loših strana. Mislim da će njegova loša strana biti prisutna i u ovom meču. Ja ću je iskoristiti. Najvažnije je što ću napraviti u ringu, kakva će biti moja strategija i kvaliteta boksa. Mislim kako svijet treba svjetskog prvaka poput mene. Dobrog i brutalnog. A ja jesam novi svjetski prvak, moje vrijeme dolazi - završio je bugarski boksač.

Najčitaniji članci