Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
71 komentara

Rambo iz Ljubuškog: Ma nema umora, za Hrvatsku se gine...

Idemo pobijediti kako bismo završili prvi u skupini i išli na drugog tamo u drugoj skupini. Sve ovisi o nama, dobro se znamo sa Španjolcima, umora nema, za Hrvatsku se gine, najavio je David Mandić dvoboj za prvo mjesto

Foto: Robert Michael/DPA/PIXSELL
71 komentara

Španjolci su veliki taktičari, možemo očekivati dramu bez kalkulacija i borbu za prvo mjesto, najavio je Matej Ašanin posljednju utakmicu u Beču u srijedu (16.00, RTL) protiv Španjolske.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je jako iskusna ekipa, ima dva srednja vanjska koja razigravaju ekipu odlično, šutere s obje strane, bit će nam to najveće iskušenje. Dujshebaev je pogotovo neugodan jer je brz i tu moramo biti posebno pažljivi. Mislim da se mogu očekivati tvrde obrane, a mi ćemo nastojati nastaviti niz s malo primljenih golova.

Tu je Ašanin protiv Češke odradio vrlo dobar posao obranivši 10 udaraca. Marin Šego, zatreba li, u njemu ima čvrstu pomoć.

- Odradili smo posao jučer kako smo planirali, odmorili smo najvažnije igrače za daljnje utakmice, mladi su preuzeli ulogu i srećom izbornik nije morao ništa mijenjati.

ŽIVOTNA PRIČA KAPETANA Duvnjaku je djed obećao 50 kn za baš svaku ukradenu loptu...

Pobjednik i prvoplasirani vrlo vjerojatno bi izbjegao Norvešku u polufinalu.

- Da, Norvežani igraju možda i najbolji rukomet i bilo bi dobro ako bismo njih izbjegli u polufinalu. Ali, tko god dođe, jak je.

David Mandić protiv Češke je odigrao malo manje od pola sata, ali štedio se nije.

- Idemo pobijediti kako bismo završili prvi u skupini i čekali drugog iz one skupine. Sve ovisi o nama, dobro se znamo sa Španjolcima, umora nema, za Hrvatsku se gine - rekao je naš Ljubušak u svom stilu.

ANKETA Pakleni vs Kauboji: Duvnjakova generacija ima što i Balićeva!

- Naši igrači su jučer također odmorili, mlađi su dali svoj doprinos. Mislim da ćemo biti spremni. Više nema odmora, idemo u polufinale, nema više toga da si umoran, sad svi ginemo.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Message