Obavijesti

Sport

Komentari 74

Razbjesnili su Cro Copa: Sudac magarac pokrao mi je Cibaliju!

Ne može se on čupat da nije vidio, on je to namjerno napravio. Žao mi je momaka koji tamo igraju za 5000 kuna i plaće im kasne, i onda dođe taj magarac i uzme im taj san, rekao je Mirko u emisiji N1

Hrvatska i svjetska MMA legenda te bivši nogometaš Cibalije Mirko Cro Cop Filipović komentirao je vinkovački cirkus prethodnog vikenda. U toj je utakmici Dinamu suđen nepostojeći penal iz kojeg su došli do bodova, a Cro Cop je u gostovanju na zagrebačkoj N1 televiziji rekao sljedeće:

- Ne pratim situaciju u HNS-u. Ali ono je bilo baš tužno. Tužno i podlo od strane onog suca. Ne može se on čupat da nije vidio, on je to namjerno napravio. Žao mi je momaka koji tamo igraju za 5000 kuna i plaće im kasne, i onda dođe taj magarac i uzme im taj san - ljutito je govorio Mirko.

Podsjećamo, osječki sudac Damir Batinić obilježio je utakmicu između Cibalije i Dinama time što je svirao nepostojeći penal za goste. Soudani je pao poslije 'kontakta' s  Filipom Žderićem i u 90. minuti aktualni prvak uzeo je bodove golom Hodžića iz penala.

-  Svjestan sam da sam pogriješio! Kad sam vidio kako to izgleda na snimci, pa to nije za najstrožu kaznu! Kontakt obrambenog igrača i napadača je postojao, taj isti igrač Žderić se bez pogovora okrenuo. Rekao je i treneru da je kontakt bio. Ali, to nije bilo za kazneni udarac! Nisam budala da ne vidim kako to nisam trebao svirati. Pogriješio sam - priznao je Batinić u intervju za Slobodnu Dalmaciju u utorak.