Obavijesti

Sport

Komentari 3

Redknapp: Ako prihvati manji ugovor Adebayor može ostati

Redknapp: Ako prihvati manji ugovor Adebayor može ostati
1

Emmanuel Adebayor stigao je u Tottenham na posudbu iz Cityja, no trener 'Spursa' htio bi ga sada zadržati u svojom momčadi, problem predstavlja samo plaća igrača

VIDEO

Nekome nude više, ali nekome nude i manje. Na White Hart Laneu postoje igrači i igrači. Prije samo nekoliko dana spominjale su se cifre od 115 tisuća eura tjedno kako bi se privolilo Luku Modrića da ostane u Tottenhamu.

Unosniji ugovor strategija je predsjednika Levyja i trenera Harryja Redknappa s kojom žele zadržati hrvatskog reprezentativca u redovima 'Spursa'.

No, Redknapp želi da još jedan igrač ostane u njegovoj momčadi, Emmanuel Adebayor.

Redknapp bi htio da Togoanac koji je stigao na posudbu trajno ostane na White Hart Laneu no za to bi igrač morao pristati na manju plaću.

Adebayor je stigao iz Manchester Cityja, koji ga je sezonu ranije dao na posudbu i Real Madridu, no svojim je nastupima uvjerio čelnike Tottenhama kako se isplati imati igrača poput njega u svojim redovima. U Tottenhamu bi htjeli trajno osigurati njegove usluge no prepreka je opet novac.

- Ukoliko Emmanuel nastavi igrati na ovako visokom nivou naravno da bi ga želio zadržati u momčadi, no problem su svakako njegova primanja po ugovoru iz Manchester Cityja. Ja ne znam točno koliko ga mi plaćamo jer o tome brine naš predsjednik, ali sam siguran da se radi o puno manjem iznosu od onog kojeg je imao u Cityju. Jedini način da postane naš punopravni član je da pristane na smanjenje plaće i da stavi igranje nogometa ispred velike zarade – izjavio je Redknapp.

Ne čudi što ga trener 'Spursa' želi zadržati. Adebayor je u četiri susreta zabio tri gola, uvjerivši ne sasmo vodstvo kluba nego i sve navijače kojima, nema sumnje, ne bi smetalo da im netko donosi pogotke, bodove i bolji plasman u Premiershipu.

Adebayor je tri sezone odigrao i u veliko rivalu, Arsenalu, ali izgleda da su mu navijači spremni i to oprostiti. Sada sve ovisi o dogovorima dvaju klubova i igrača.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist