Sport

Komentari 28

Najveća kriza u eri Miškovića!

Najveća kriza u eri Miškovića!

Dva Jadranska derbija kod kuće, dva poraza. Riječka kriza dodatno je produbljena. Dok se Osijek i Hajduk pojačavaju, Rijeka čeka da se Drmić spremi. I promašuje penal u nadoknadi...

Dinamo ima moćnu europsku dimenziju, Hajduk i Osijek dovode pojačanja a la Livaja i Santini, momentalno spremna za HNL-sprint, a Rijeka...

Čeka da Drmić uđe u formu, a momčad sa sebe otrese umor i olovno teške efekte pet utakmica bez pobjede + pomalo nevjerojatnih: sedam utakmica bez pobjede na Rujevici. Ni zicer svih zicera u sudačkoj nadoknadi (Kalinić skinuo penal Franku) nije dovoljan.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Hajduk ovaj put nije, kao prije dva i pol tjedna, 'čekao' sudačku nadoknadu da riješi stvar (*nema Caktaša). Jadranski derbi nije bio neslan kao taj nedavni, bilo je šansi, ali dok Hajduk ima polugu Livaja (asistent)-Umut (realizator) Rijeka je na 'devetku' gurnula Yatekea koji sa 5-6 metara glavom loptu šalje - golmanu u naručje.

Rijeka ovaj put nije bila onako bezopasna kao prije dva i pol tjedna, nije bila ispuhana i potrošena kao u Osijeku. No sve to skupa nije spriječilo da se uđe u baš poraznu statistiku: jedna pobjeda u - osam utakmica. U najavi Tomečak kaže da im treba samo jedna pobjeda, a slijedi im... Gostovanje u Kupu u Osijeku pa gostovanje kod Dinama pa povratak na Rujevicu (stiže Belupo ) na kojoj se u Prvoj HNL nije pobijedilo od početka studenoga - prošle godine.

Armada je našla načina da iznad svoje sjeverne tribine njih 200-tinjak bez prestanka navijanjem gura Bijele prema pobjedi i izlasku iz krize. Nije pomoglo. Ništa ne pomaže.

Za pet dana na stadionu pored Drave Rijeka igra: prvo finale svojeg sve napornijeg i turobnijeg nogometnog proljeća. Sa ovakvom se krizom Bijeli u eri Damira Miškovića još nisu susreli. Kao ni s tim da ljutiti navijači čekaju igrače...

A sad je još koincidirala s Osijekovim uzletom, sve ozbiljnijom igrom Hajduka koji u Jadranskim derbijima ne puca sam sebi u nogu i sjajnom sezonom sjajne Gorice.

Rijeka je upala u baš crnu rupu. Ne ide joj ništa pa ma koliko truda uložila. Šok-terapija kojoj su se okrenuli na Rujevici jest ostavka Simona Rožmana.

Najčitaniji članci